Зустрічайте новинки: груша і качка - улюблений тандем в меню Пабу Файного

2024-01-29

Наш ресторан Паб Файного міста готовий вас приємно здивувати новинками в меню. Скуштуйте їх і отримайте насолоду від доволі цікавих смакових поєднань, до прикладу, соковитої та солодкої груші з ніжною качкою. Так, ми вміємо створювати щось особливе та незвичайне, аби ви отримували від їжі максимум гастрономічного задоволення та повертались до нас ще. Оцініть оновлене меню Файне Місто, яке дасть вам змогу скуштувати оригінальні страви просто так чи обрати їх для вдалого оформлення святкового столу. 

 

Оновлене меню Файне Місто Паб: до вашої уваги страви з качки та груші!

Ми, Faine misto Pub, - не просто ресторан європейської кухні, який наші гості цінують за смачні страви, комфортну атмосферу та доступні ціни, а заклад, де ви можете спробувати щось нове. Перегляньте оновлене Файне Місто меню, у якому знайдете такі поживні смаколики:

  • Качину грудинку на кукурудзяному пюре. Ми вирішили презентувати вишукану ресторанну подачу, представивши вам цю бездоганну страву. В ній соковите та ніжне філе качки, що просто тане в роті, у поєднанні з повітряним кукурудзяним пюре створює єдиний тандем. Смак їжі прекрасно доповнює кисло-солодкий соус із журавлини, шпинат, часник і зелена олія.
  • Салат з качиною грудкою та грушею. Ми пропонуємо у оновленому меню Файного смачний, корисний і поживний салат. Основу складає соковите та м'яке качине філе, що ідеально гармонує зі свіжим міксом салату, карамелізованою грушею, раменом, соковитим виноградом, томатами, грецьким горіхом і ніжно-гострим соусом “світ чилі”. Так, це справжня знахідка для поціновувачів легких, проте таких цікавих міксів.
  • Піца з качкою. Обожнюєте цю страву у нашому виконанні і бажаєте спробувати щось нове - у меню Файного Міста включена актуальна новинка. Як і всю іншу піцу, її ми готуємо за принципом подвійного процесу ферментації тіста, а в якості начинки використовуємо: ніжне качине філе, карамелізовану грушу, кукурудзяний крем, сир дор блю, стружку прошутто, кукурудзу. Подається страва на вершковому соусі, що додає їй ще більш легких і приємних ноток.

Файне місто - паб який завжди удосконалюються і щоб вам щоразу було цікаво куштувати щось нове, ми вирішили дещо оновити меню, внісши в нього вишукані страви з додаванням соковитої качки та солодкої груші. 

Читайте також: Святкуй великі та маленькі події з доставкою піци від Файного!

 

Ми пропонуємо замовити їжу у Тернопіль і передмістя з доставкою: обирайте новинки чи популярні європейські страви!

Зацікавило з Пабу Файне Місто Тернопіль меню - ми поспішаємо вас потішити, що насолодитись стравами ви можете не лише у ресторані. Для нас важливо, аби ви отримували задоволення від нашої їжі будь-де, у тому числі на відстані. Саме з цих причин пропонуємо вам замовити їжу у Тернопіль і приміські зони з доставкою. Окрім актуальних новинок, представлених у меню, ви можете обрати на доставку і інші позиції. Плануєте посиденьки з друзями чи невеличке святкування - до вашої уваги піца з розмаїттям начинок, для відпочинку компанією оберіть сети, а для святкувань - вишукані основні страви, закуски та салати. Вас зацікавлять і наші актуальні новинки, які чудово підійдуть як для ситного обіднього перекусу в офісі, так і романтичної вечері чи святкувань. Доставка їди у Тернополі від Пабу Файного Міста - це класна ідея, коли:

  • хочеться смачно пообідати на робочому місці чи повечеряти після продуктивного дня;
  • очікується візит гостей або ж вони зайшли до вас несподівано;
  • плануєте організувати посиденьки з родиною, друзями чи другою половинкою;
  • бажаєте незабутньо, проте без зайвих турбот провести святкування, тощо.

Цікавить доставка їжі по Тернополю й околицях - для оформлення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. А якщо хочеться і меню переглянути, і водночас обрати своїх фаворитів, завітайте у відповідний розділ на нашому сайті і здійсніть замовлення онлайн. У місті Тернопіль їжа, що підкорює серця за вишуканий смак, універсальність і доступність, зібрана з меню Пабу Файного Міста!

Наступна стаття >Наступна стаття