Зустрічайте: Бургери, яких ще не було в Україні!

2023-06-14

Бургер представляє собою традиційну американську страву, більш відому як популярний фаст-фуд. Ви, напевне, вже встигли покуштувати різноманітні його варіації і обрати для себе улюблені. Вам може здатися, що такою їжею важко зараз когось здивувати, проте ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, хочемо вам запропонувати насолодитися більш оригінальними смаками та нестандартною подачею, на перший погляд, звичайної страви. Завітайте у наш новий концептуальний ресторан італійської кухні Antica Eatery, де знайдете у меню ексклюзивні бургери у неаполітанському стилі. Таких, як у нас, ви не спробуєте в жодному закладі не те, що міста, а всієї країни. Ми завжди стараємося бути особливими та пропонувати вам виключно цікаву їжу в нестандартній подачі. Для нас важливо, щоб наша кухня вас приємно вражала у всіх проявах, тому ми стараємося готувати завжди щось ексклюзивне та таке, щоб вам запам'яталося!

 

Чому слід замовити бургер у нашому ресторані Антіка: про його відмінні особливості та технологію приготування 

Ми обожнюємо не лише італійську, а й американську кулінарну культуру, тому створили заклад Antika, де традиції цих двох, на перший погляд, таких різних народів тісно переплітаються та чудово поєднуються, формуючи єдиний тандем. Саме з цих причин у наше меню італійського ресторану включені бургери, американські страви, які готуються на основі не пухкої булочки з зернами кунжуту, а фокачо, італійського коржа, який застосовується для випікання піци. Так, нам вдалося його використати в бургері, завдяки чому ви зможете відчути зовсім інший смак страви, ще більш цікавий і особливий.

У нашому ресторані Антіка ви можете замовити бургер з розмаїттям соковитих і апетитних начинок. Ми пропонуємо скуштувати наступні його варіації:

  1. З курчам. Якщо ви обожнюєте м'яку, ніжну та соковиту курячу котлету, що чудово поєднується зі свіженькими томатами, руколою, моцарелою та солоденькою карамелізованою цибулькою, тоді ця страва вам неодмінно припаде до смаку. 
  2. Веганський. Не вживаєте м'яса - вам однозначно слід купити бургер, до складу якого входить веганська котлета. Її вишуканий смак чудово доповнюють салат ромен, помідори, печений перець і моцарела, що не містить лактози.
  3. З яловичиною. Якщо ви дуже зголодніли, наш італійський ресторан Антіка радить замовити апетитний бургер з яловичою котлетою, що просто тане в роті. Вона створює унікальну смакову композицію в тандемі з томатами, роменом, моцарелою, карамелізованою цибулею.

Який би ви не вирішили бургер замовити, кожна страва подається з картопляними діпами та запашним соусом, щоб ви від процесу куштування отримали ще більше позитивних емоцій і наїлись від душі.

Читайте також: Чим особливі бургери з Пасажу Адлера 13?

 

Ми, ресторан італійської кухні Антіка, пропонуємо доставку не тільки бургерів!

Ми, СРФМ, дбаємо про ваш час і ідеальний відпочинок, тому у нас пропонується професійна доставка бургерів. Послуга надається по Тернополю та прилеглих селах, завдяки чому ви можете замовити страви, де б територіально не знаходились. Ми вам завжди раді, тому залюбки приймаємо замовлення за номером 068-055-77-11 або на сайті fainemisto.com, у додатку. Спробуйте бургер замовити онлайн чи по телефону та пригостити ним близьких. Безсумнівно, вони будуть здивовані таким цікавим поєднанням і їм захочеться поласувати нестандартною стравою. 

До речі, ви можете з нашого закладу Антіка не лише замовити бургери у Тернопіль чи передмістя, а й скуштувати справжню неаполітанську піцу, вишукану пасту, що готується за італійським рецептом, ідеальні перші й основні страви, гарніри, салати, закуски і чудові тематичні десерти. Повірте, з нашими стравами вам вдасться не тільки ситно поїсти наодинці чи з близькими просто так, але й організувати святкування в неформальній атмосфері. Ми здійснюємо доставку швидко та на професійному рівні, попередньо пакуючи їжу в якісний і практичний одноразовий посуд. Відразу після приїзду кур'єра ви можете подавати страви на стіл без потреби додаткового сервірування.

Наступна стаття >Наступна стаття