Зроби свій початок навчального року смачнішим з піцою в Антіці

2024-08-23

Ще трошки, і розпочнеться новий навчальний рік. Попри непростий час в країні учням і студентам необхідно здобувати знання, а вчителям – працювати. Пропонуємо вам відзначити такий важливий день, завітавши в Антіку, та спробувати смачні страви італійської кухні. Звичайно, фаворитом серед молоді й не тільки є піца, яку ми готуємо за авторськими рецептами. Вона стане ідеальним доповненням до невеличкого свята в колі однокласників чи одногрупників, щоб новий навчальний рік пройшов вдало й без тривог. 

 

Куди піти в Тернополі, щоб відсвяткувати початок навчання? Антіка – завжди вдала ідея

У нашому житті останнім часом мало яскравих моментів, тому важливо інколи знаходити час і можливість, щоб зарядитись позитивною енергетикою. Запропонуйте друзям зустрітись й завітати у наш італійський ресторан в Тернополі, щоб поговорити, поділитись планами й посмакувати традиційною піцою. В нашому меню ця страва представлена у величезному асортименті, тому кожен знайде собі варіант до смаку. У нас зручно проводити час як великими компаніями, так і наодинці, тому якщо ще не вирішили, куди піти у Тернополі, щоб зробити початок року смачнішим, ласкаво просимо до Антіки. 

замовити їжу антіка

Чому зібратись разом перед навчальним роком та замовити піцу – це хороша ідея?

  • учні можуть провести час разом, обговорити, як і де провели літні канікули, а також підготуватись до нових інтелектуальних звершень;
  • у вчителів з’явиться можливість поділитись планами та викликами на наступний рік, а також обговорити нові методики;
  • батьки можуть просто попліткувати та, можливо, краще познайомитись один з одним, що дуже важливо для батьківського колективу.

Італійська піца у Тернополі – це улюблениця абсолютно всіх, тому з частуванням не виникне проблем як для учнів, так і для вчителів або батьків. Крім того, у меню є й інші позиції, які познайомлять вас з гастрономічними смаками сонячної Італії та подарують справжню насолоду. 

Чим саме відрізняється італійський заклад Antica Eatery:

  • найбільше в Тернополі розмаїття смачної італійської піци;
  • приємний інтер'єр в пастельних тонах;
  • великий вибір інших страв італійської кухні, які ми впевнені, обожнюють усі.

Запропонуйте друзям місце, де смачно поїсти в Тернополі, щоб ваш початок навчання залишив після себе приємні емоції, адже після випускного ви будете сумувати, що таких моментів було замало. 

Читайте також: Смакуй новинки піци з Антіки - замовляй доставку

 

 

Не знаєте, яку замовити піцу в Тернополі? Зверніть увагу на наші рекомендації!

Якщо ви домовились відзначити таку важливу подію у нас, але не знаєте, яку піцу замовити, щоб точно було смачно, ситно та небанально, ловіть перелік наших бестселерів:

  • Капрічоза. Неаполітанська піца здивує навіть справжніх гурманів. Гриби, шинка, томати, моцарела, артишоки та ще краплинка душевного тепла – кращої смакоти не придумаєш.
  • Мортаделла. Якщо ви хочете замовити піцу в Тернополі в авторській інтерпретації від наших професійних піцайоло, ця страва для вас. До її складу входить традиційна італійська ковбаса, моцарела, страчатела та фісташки. 
  • Салямі. Ну куди без вічної класики? Піца на замовлення з салямі Негроні на томатній основі – це точно фаворит дітей. Хоча і дорослі, які не люблять експериментувати зі смаками, теж її полюбляють. 

Звичайно, що італійська їжа не обмежується лише піцою, тому рекомендуємо спробувати такі страви:

  • Антіпасті. Традиційна італійська закуска, до якої входить відбірне прошуто, салямі, печений перець, пармезан й два види оливок. Страва подається з кремом-горгонзолою та грінками.
  • Паста з креветками та броколі. Візитні страви Італії – це все, що пов'язано з пастою. Ніжна креветка у поєднанні зі спаржею, бланшированими томатами чері й вершковим соусом просто зведе вас з розуму від несамовитого задоволення. Ресторан італійської кухні ANTICA знає всі секрети приготування смачної пасти!
  • Лазанья. Ситна й дуже смачна страва, яка здивує ваші рецептори насиченими смаками й апетитними ароматами. Просто спробуйте шматочок – і вже не зможете відірватись. 

Рекомендуємо забронювати у нас столик і відзначити дружньою компанією початок навчального року, адже саме Антіка збереже ваші щасливі емоції й створить комфортні умови для святкування у будь-якому форматі. 

Наступна стаття >Наступна стаття