Знову забув пообідати? Не біда! Файне смачно нагодує тебе де би ти не був

2022-05-01

Сучасний ритм життя диктує нам інші правила. Іноді справ настільки багато, що ми не встигаємо або ж просто забуваємо пообідати. Але щоб настрій та працездатність були завжди на висоті, потрібно приділити особливу увагу якості їжі. Вона повинна бути корисною та збалансованою. Після прийому повинно виникати відчуття ситості та легкості. Саме тому ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо Вам комплексні обіди. У нас завжди зручно, адже Вам не потрібно покидати робоче місце. Швидка доставка обідів - послуга, яку ми надаємо вчасно! Страви привозяться ще гарячими, тому Ви неодмінно залишитесь задоволеними.

 

Що включає наші комплексні обіди меню? Чому варто замовити саме їх?

замовити обід

Ви забули поїсти? Вам набридли бутерброди з ланчбоксів чи фастфуд з найближчого кіоску? Вихід є! І це доставка обідів Тернопіль! Наше меню комплексних обідів включає ситні та поживні страви, які обов'язково наповнять Ваш організм життєво необхідною енергією. Файне подбає про Вас та Ваш раціон. Для здійснення замовлення зателефонуйте нам по номерах телефонів 098-055-77-11 або 0352-51-94-44, відвідайте наш сайт чи мобільний додаток faine misto. Ресторан Файне Місто знає, чим Вас потішити та як зробити Ваш робочий день максимально продуктивним. Наше комплексні обіди меню включає наступні позиції:

  1. ЛАНЧ LІGHT СУП+ОСНОВНА. В якості першої страви пропонуються бограч, борщ або курячий бульйон з домашньою локшиною, а основної - банош з курячим філе, біфштекс з картопляним пюре, свинні медальони, тунець на зеленому пюре. Гарячі обіди Ви можете обрати на будь-який смак. Різноманіття позицій неодмінно задовольнить всі Ваші потреби та побажання.
  2. ЛАНЧ MAХ. Такий обід з доставкою неодмінно сподобається в тому випадку, якщо Ви бажаєте наїстись від душі. Окрім перших та основних страв ми в даній позиції пропонуємо ситні та корисні салати. Ви можете замовити салат з буряком, тунцем, цезар чи грецький.
  3. ЛАНЧ LІGHT СУП+САЛАТ. Не хочете навантажувати шлунок? Можливо, Ви зараз сидите на дієті? Тоді цей варіант саме для Вас. Дані комплексні обіди Тернопіль включають перші страви та салати. Обирайте улюблену позицію, а наша доставка їжі Тернопіль привезе Ваше замовлення у будь-яке зручне місце.
  4. ЛАНЧ LІGHT ОСНОВНА+САЛАТ. Якщо Ви не хочете смакувати першою стравою, тоді це меню для Вас. Воно включає основну страву та салат. Їжа не лише смачна, а й корисна. Спробуйте і Ви в цьому переконаєтесь. Вона гарантує заряд бадьорості та відмінного настрою.

комплексні обіди тернопіль

Файне Місто Тернопіль враховує смакові побажання кожного нашого клієнта. Саме тому у нас пропонуються різні варіанти гарячих обідів.

 

Доставка обідів Тернопіль - це запорука здоров'я та сили, скільки б Ви не працювали!

Комплексні обіди доставка - це чудова нагода смачно поїсти під час тяжкого та насиченого робочого дня. Для приготування страв ми використовуємо лише поживні та свіжі продукти. Вони чудово засвоюються організмом, гарантують бадьорість та ситість до самого вечора. Комплексні обіди з доставкою привозяться у всі куточки міста та за його межі. Скористайтесь даною послугою. Адже харчуватись потрібно ситно, корисно та смачно, де б Ви не були. Від якості їжі залежить не лише настрій, а й працездатність. Ми готові створити для Вас справжні кулінарні шедеври та доставити їх ще гарячими. Повірте, Ви будете від них у захваті. Ми піклуємось про Вас та Ваше здоровя. Попіклуйтесь про себе і Ви. Відмовтесь від шкідливих перекусів, зробіть вибір на користь здорової і збалансованої їжі. Повірте, Ви цього заслуговуєте! Адже лише після смачного та збалансованого харчування Ваш день буде по-справжньому продуктивним.

Наступна стаття >Наступна стаття