Зголоднів? - Доставка їжі від Сім'ї ресторанів врятує тебе будь-де

2021-09-01

Щойно прийшли з роботи, а Ви не маєте бажання готувати, або ж у холодильнику пусто і все чого Ви прагнете – це спокійний відпочинок? Тоді справжнім порятунком для Вас стане доставка їжі від Сім’я ресторанів Файного Міста!

Доставка їжі – які страви Сім’ї ресторанів найбільше смакують тернополянам?

Сім’я ресторанів Файного Міста – це мережа семи унікальних концептуальних закладів в серці Тернополя, що об’єднались зі спільною метою смачно нагодувати кожного тернополянина та гостя міста, не лише завоювавши їхні серця та шлунки, але й скласти позитивне враження та сформувати імідж Тернополя як однієї з українських столиць гастрономічного туризму. Кожний наш ресторан, бар та нічний клуб пропонує насолодитись стравами високої національної кухні різних країн Світу та надає справжню можливість подорожувати навколо земної кулі, не встаючи з-за столу, або ж не виходячи зі своєї домівки та робочого місця завдяки послузі доставка їжі. Так, наші відвідувачі найчастіше замовляють на доставка їжі Тернопіль наступні страви:

Курка з пюре на доставку

  • Клуб YOUNG Тернопіль – традиційна азійська їжа доставка, спробувавши лише один раз яку Ви більше не зможете пройти повз нашого закладу: авторські сети суші та ролів розміру XL-XXL, локшина й салати з креветками та лососем;
  • Ресторан На Небі Тернопіль – доставка здорової їжі та страв сучасної української кухні, уявлення про яку у Вас повністю перевернеться у позитивний бік, спробувавши вареники, налисники з різними начинками та деруни з грибами. Тут також доступна безкоштовна доставка їжі, зокрема м’ясних та овочевих страв гриль, за межі міста, завдяки яким Ваш відпочинок на природі стане драйвовим та незабутнім!
  • Бар Тернопіль Пасаж Адлера 13 – це Тернопіль доставка їжі та традиційних страв американської та мексиканської кухонь: завітайте, аби спробувати десятки пікантних закусок та шістнадцять соковитих бургерних сетів, обравши власний один найулюбленіший!
  • Паб Файне Місто – місце, звідки наша безкоштовна доставка їжі Тернопіль оперативно привезе Вам різноманітні гарячі страви, холодні закуски, файні салати та овочеві гарніри на будь-який смак, що якнайкраще представляють європейську та українську традиційну кухню. Не забудьте додати у своє замовлення доставка їжі Тернопіль фірмовий та відомий на все місто панський дерун, а також новинку меню – шість різновидів надзвичайно смачних хачапурі!
  • Клуб Файного міста – це чудовий шанс пізнати усі тонкощі італійської кухні вдома, не витрачаючи кілька сотень євро на поїздку до Риму: сніданки, пасти, тортеліні, брускети, салати, сирні плато й холодні та гарячі страви – усе це привезе до Вас за лічені хвилини наша доставка їжі!
  • Клуб Нонаме – заклад, де ви знайдете все необхідне, щоб здивувати Ваших друзів запальною мексиканською вечіркою на честь Вашого дня народження або дівич-вечора: супи, салати, закуски, тако, буріто, фахітас, енчілади та традиційні десерти – Тернопіль доставка їжі від Сім’ї ресторанів гарантує, що буде пікантно!
  • Сімейний ресторан Jan Amor – відкрийте для себе всі відтінки вишуканої авторської французької та середземноморської кухні, замовивши морепродукти преміум-класу, пляшку ніжного вина, рибні делікатеси, устриці та свіжу й хрустку випічку! Зверніть увагу, що доставка їжі безкоштовно з Jan Amor доступна лише за телефонами, вказаними в шапці та підвалі нашого сайту.

Скільки коштує Тернопіль доставка їжі від Сім’ї ресторанів?

Здійснити замовлення Тернопіль доставка їжі Ви можете за наступними тарифами:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка їжі коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна доставка їжі при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на доставка їжі Тернопіль онлайн на сайті fainemisto.com, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.

Ви можете сплатити за доставку їжі як онлайн на сайті під час замовлення, так і готівкою кур’єрові.

Наступна стаття >Наступна стаття