Зголодніли? Доставка смачної їжі від Сім`ї ресторанів «Файного Міста»

2019-05-26

Культура харчування – то ціла філософія! Ми поважаємо й розділяємо Вашу любов до смачної кухні, і тому доставка їжі від «Файного» стане Вам у нагоді за будь-який обставин. Ліньки готувати самому або просто немає на це часу? Доставка обідів у м. Тернопіль від славнозвісної мережі ресторанів виручить і нагодує кожного.

Сім’я ресторанів «Файного Міста» запрошує поласувати стравами від культових закладів Тернополя!

stravaМісцеві та подорожуючі знають, що смачно поїсти у файному місті можна тільки у файному ресторані. Заощаджуйте свій час і сили на приготування – доставка обідів від закладів харчування «Файне Місто» нагодує смачними, поживними і ситними стравами!

КЛУБ Файного Міста, БАР Пасаж Адлера 13 та ПАБ Файне Місто завжди раді пригостити тих, хто не має можливості відвідати ресторан безпосередньо. Вам неодмінно сподобаються європейські та сучасні українські страви у виконанні наших майстерних кухарів. Традиційний смачний борщ чи дивовижний крем-суп? Обід від мережі «Файне Місто» має різнобарвну кулінарну палітру!

Файне місто Тернопіль багате на яскраві туристичні цікавинки, а мережа ресторанів «Файного Міста» – кулінарними шедеврами! Замовте обід і приділіть час відпочинку!

Де б Ви не знаходилися – на роботі, в парку чи вдома, наші кур’єри швидко доставлять Вам гарячі і запашні страви з-під ножа шеф-кухаря. «Файне Місто» паб-меню багате на різноманітні поживні страви. Найголовніше – всі вони готуються зі свіжих інгредієнтів, адже ми не заморожуємо продукти і не використовуємо напівфабрикати.

На fainemisto.com можна знайти онлайн-меню Пасажу, КЛУБУ та Пивного ресторану «Файне Місто». Особливість нашої мережі: Ви можете замовити декілька позицій із різних закладів і кур’єр доставить усі страви разом! Обов’язково повідомте адміністратора про об’єднане замовлення і працівники вже самі скоординують доставку у потрібне місце.

Замовити їжу у Тернополі просто: декілька кліків на сайті «Файного» або один телефонний дзвінок і страви вже готуються для Вас!

Також зверніть увагу на наступне:

✔ Мінімальна сума замовлення для доставки має складати 100 грн.

✔ Вартість кур’єрської доставки – 30 грн.

✔ Якщо замовлення буде оформлено на суму від 400 грн. і більше – ми оплатимо доставку за Вас. Тому підключайте колег і друзів до трапези!

✔ КЛУБ Файне Місто та ПАБ працюють з 11:00 до 24:00, а БАР Пасаж Адлера 13 з 12:00 до 24:00. Замовлення опрацьовані навіть о 24:00 будуть доставлені, але замовляйте вечерю не пізніше вказаного часу.

✔ Час доставки варіюється від 40 хв. до 1.5 години. Це пов’язано з тим, що кухарі готують страви з-під ножа і виключно зі свіжих продуктів. Тому невеличке очікування повністю компенсується смачною і ароматною стравою.

У місті Тернопіль «Файне Місто»-меню з поживною смакотою запросто може з’явитися у Вас на столі! Замовляйте доставку вже зараз!

 

Наступна стаття >Наступна стаття