Зголодніли? Доставка обідів на офіс та дім від Сім'ї ресторанів Файного Міста

2019-05-26

Немає часу на приготування страв? Заклопотані на роботі або просто хочеться повечеряти без турбот? Доставка їжі у м. Тернопіль від Файного стане Вам у нагоді!

Замовити їжу прямо до робочого місця або домівки? Сім’я ресторанів Файного Міста нагодує Вас смачно, поживно і швидко!

stravaЗаощаджувати можна на чому завгодно, але тільки не на трапезі, яка додає сил і позитивного настрою на весь день. А якщо це доставка обідів від культової мережі ресторанів? Тоді насолода помножується у сотні разів! Ми любимо кожного свого гостя, незалежно від того, де він знаходиться і чим займається.

Дедлайн змушує затриматися на роботі? Наші смачні обіди на офіс втамують голод і допоможуть швидко владнати усі справи. Несподівано зазирнули у гості друзі чи хочеться потішити кохану витонченою вечерею вдома? Замовити обід з доставкою – найкраща ідея! Мережа ресторанів Файне Місто пропонує до Вашої уваги незрівняні страви української, європейської та середземноморської кухонь. А ще приємна новина для тих, хто любить гостреньке: новий ресторан азіатської кухні Янг розкриває пікантний смак Азії з доставкою до Вас!

Доставка їжі додому: Тернопіль нагодує місцевих та гостей міста ситними та неймовірно смачними стравами!

Поспішайте скуштувати оновлене меню закладів Файне Місто!

Ресторани нашої мережі різноманітні за своєю концепцією, кухнею та подачею. Незмінним залишається одне – щира гостинність та любов до кожного гостя. Сплануйте свій тижневий раціон максимально смачно і поживно разом із нами – ми нагодуємо Вас вдома та на роботі! Що потрібно знати про доставку їжі та які саме заклади Вас можуть обслуговувати дистанційно:

  • Бар Пасаж Адлера 13 реалізує послугу доставки з 12 години дня і до 24 години ночі.
  • Рarty-restaurant азіатської кухні YOUNG пропонує скуштувати в’єтнамські, тайські, японські та китайські страви в оригінальній формі і подачі.
  • Паб Файне Місто реалізує послугу доставки з 11 години дня і до 24 години ночі. Аналогічно працює і КЛУБ Файного Міста.
  • Мінімальна сума чеку для доставки має бути 100 гривень, вартість послуги – 30 гривень. Рекомендуємо замовляти обід гуртом з колегами, адже доставку замовлення чеком понад 400 гривень Файне оплачує за Вас!

Файне Місто Тернопіль ласкаве і привітне до кожного, а яке ж воно багатогранне на смак! Ласуйте улюбленими українськими, вишуканими європейськими та незвичайними азіатськими стравами, не покидаючи затишної оселі чи офісу. Доставку можна оформити через онлайн-форму на сайті або за вказаними телефонами у контактах. Смачного!

Наступна стаття >Наступна стаття