Здивуй свою сім'ю і замов мексиканський салат від СРФМ

2022-02-21

Є страви, які Ви замовляєте без всіляких роздумів. Щоб смачно та ситно поїсти, лідируючі позиції у Вас, напевне, переважно займають піца та суші. Проте іноді так хочеться урізноманітнити свій раціон і замовити щось оригінальне! Саме такі смаколики пропонує скуштувати заклад Noname. В цьому барі відчувається запальна мексиканська атмосфера. Тут ми пропонуємо замовити не лише національні такос, бурітос, тематичні сети, а й неповторні салати. Вони корисні, дуже ситні та смачні. Спробуйте і Ви! Повірте, своїм вибором залишитеся задоволеними на всі 100%! 

Салат доставка з закладу Noname - це швидко та зручно!

Мексиканська їжа від нашого закладу готується з урахуванням національних рецептур. Ми підтримуємо зв'язок з шеф-кухарями з Мексики, щоб справді Вам сподобатись. У кожен смаколик ми вкладаємо галицьку душу. Це не лише смачне, а й унікальне поєднання, яке робить нашу кухню особливою! Мексиканська їжа характеризується специфічною гостринкою та пікантністю. Поласувавши цими стравами, Ви неодмінно залишитесь ситими. А що ще потрібно для продуктивного дня чи незабутнього вечора поруч з близькими людьми? Мексиканська кухня Тернопіль включає незвичайні салати. Ми пропонуємо Вам скуштувати наступні їх види:

  1. Салат з пряними креветками й авокадо. Вас захоплюють морепродукти? Ви ними насолоджуєтесь? Тоді Вам неодмінно сподобається цей салат мексиканський. Ми його готуємо з використанням свіжих тигрових креветок, авокадо, томатів, цибулі, лаймової заправки, кукурудзи. Хрустинки додають пікантні чіпси начос. 
  2. Салат з телятиною. Цей салат по мексиканськи Ви оціните в тому випадку, якщо хочете наїстись. Ситна, соковита та ніжна телятина гармонійно поєднується з баклажанами, шампіньйонами, міксом салату, цибулею, томатами, маринованим перцем, зеленню, чіпсами начос. Ці продукти поливаються ніжним майонезним соусом власного виробництва. Звучить апетитно, чи не так?
  3. Салат з грильованою свининою. Це мексиканський салат, в якому грильована свинна вирізка ідеально смакує з печеною картоплею, помідорами черрі, міксом салату. Доповнює смакову композицію ніжний соус.
  4. Салат з куркою гриль. Запашна та ніжна курочка на грилі чудово поєднується з міксом салату, кукурудзою, авокадо, синьою цибулею, черрі, лаймом, бринзою, фірмовим соусом на майонезній основі. Прикрашає салат тортилья. Досі вагається? Спробуйте, для Вас діє доставка салата!

 

 

Якщо Ви хочете покуштувати ці оригінальні страви вдома, в офісі, на пікніку чи навіть в гостях, скористайтесь такою послугою, як салат доставка. Вона здійснюється швидко та максимально вчасно. А що ще потрібно для успішного святкування певної події чи просто посиденьок з найближчими?

Мексиканська кухня Тернопіль: що ми пропонуємо та як замовити?

У меню представлені не лише апетитні та корисні салати. Вашій увазі ми пропонуємо сети, бурітос, такос, перші страви й оригінальні десерти. Спробуйте ці смаколики, пориньте в драйвову атмосферу Мексики, розділіть свою радість з найближчими та найдорожчими Вам людьми! Ви можете не лише замовити страви у нашому закладі, а й скористатись такою зручною послугою, як доставка салатів та інших смаколиків.

У нас замовлення їжі у будь-яке зручне місце здійснюється щоденно з 16:00 до 22:20. Наш мексиканський ресторан, доставка з якого виконується по всьому місту та за його межі, впевнений, що Вам все сподобається. Страви приїдуть ще гарячими в оговорений з нашим адміністратором час. Ви тільки придивіться на сайті fainemisto.com до зовнішнього вигляду салатів та інших страв. Апетитно, чи не так?

Замовити їжу ми Вам пропонуємо на сайті, у мобільному додатку чи по номерах телефонів 098-055-77-11, 068-055-77-11.

Створіть атмосферу справжньої Мексики у себе вдома! Запросіть найближчих людей та покуштуйте з ними чудові страви, які готуються у нас. Ми впевнені, що Вам вдасться провести час радісно. Відволічіться від буденності та пориньте в незабутню атмосферу, а ми її, у свою чергу, допоможемо створити завдяки такій послузі, як доставка їжі Тернопіль!

Наступна стаття >Наступна стаття