Завітали гості, а в холодильнику пусто? Доставка фуршет боксів — чудова ідея!

2021-04-26

На час карантину актуальність домашніх вечірок значно зросла, і часто гості можуть завітати без попередження. Якщо раптом це трапилося, а в холодильнику навіть миші немає, замовляйте ресторанні холодні закуски! Мережа Файного допоможе підготуватися до найнеочікуванішого візиту друзів чи рідних, Вам залишиться тільки обрати напої. До речі, доставка алкоголю у нас також доступна!

Закуски до вина та інших напоїв у фуршет-боксах від NA NEBI

Щоб вечірка пройшла у невимушеній атмосфері, не обов’язково наготовлювати безліч страв. І замовляти їжу у великій кількості, тобто повноцінні страви, не завжди є потреба. Закуски до вина, коктейлів чи хмільного часто є доречнішими, коли хочеться легкої і недовготривалої зустрічі, затишних посиденьок.

Холодні закуски з нашого фуршет-боксу ідеально підходять під вечірки будь-якого формату. Оберіть улюблений алкоголь, і замовте наш бокс з м’ясних делікатесів та сиру: багет цибулевий, грісіні, виноград, оливки, пармезан, брі, дор блю, салямі чорізо, прошуто + ягідний соус і мед. Вага боксу 560 г, він підійде для невеликої компанії і пасуватиме до різних алкогольних напоїв, зокрема легких вин та ігристих. Ресторан На Небі у м. Тернопіль знає, як створити ідеальне поєднання сирів і м’яса, пропонуємо замовити і насолодитися ним вже зараз.

Якщо Ви любите сири, і хочете доповнити ними свою винну вечірку, оберіть ще один наш фуршетний бокс. Сирне плато + фрукти гарно комбінуються, наприклад, з червоними винами. У коробочці сезонні ягоди, брі, пармезан, дор блю, грісіні, багет цибулевий, фундук, мед і ягідний соус. Вага боксу 600 г. Тобто, це також гарна ідея для зустрічі з друзями у невеликій компанії, або ж романтичного побачення удвох.

М’ясне асорті від НА НЕБІ теж заслуговує Вашої уваги: салямі чорізо, прошуто, в’ялене сало, оливки, язик, грісіні, корнішони, перець чилі + гірчиця у зернах. Це чудові закуски до пива, адже поєднують у собі всі інгредієнти, що найкраще смакують до хмільного (530 г).

Доставка закусок від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Тепер Ви легко підготуєтеся навіть до незапланованої вечірки, достатньо тільки зайти на сайт Файного або у наш мобільний застосунок. Останній, до речі, запам’ятовує адреси доставлянь та історію купівель, а ще меню всіх закладів, зокрема й НА НЕБІ, завжди буде у Вас під рукою. Доставка закусок та інших страв можлива за наступних умов:

  • Мінімальна сума купівлі 200 грн, якщо потрібне доставлення за місто — 300 грн.
  • Вартість доставлення кур’єром по місту 30 грн, за межі міста 50 грн. Якщо забираєте пакунок самостійно зі закладу, мінімальної суми купівлі немає.
  • Безкоштовна доставка їжі по м. Тернопіль від 450 грн.

Перевагами нашого сервісу доставлення є своєчасність, оперативність, гарантія якості страв і дотримання всіх санітарно-епідеміологічних вимог.

Наступна стаття >Наступна стаття