Запрошуйте гостей та смакуйте разом фуршет бокси від NA NEBI

2021-04-29

Вечір у компанії друзів можна зробити ще приємнішим, якщо додати смачних напоїв та ресторанні холодні закуски. Так-так, закуски саме з ресторану, який можливо влаштувати і вдома! Відтепер домашні вечірки будуть проходити у цікавому форматі фуршету, і для цього Вам не потрібно робити жодних зайвих рухів на кухні.

Які холодні закуски можна замовити з меню NA NEBI?

Під час карантину хоум паті стали актуальними як ніколи, і ми допоможемо зробити їх комфортними в організації для господарів і смачними для гостей! Холодні закуски для Ваших вечірок можна замовити з нашого меню, у нас є фуршет-бокси на будь-який смак! 

Наші бокси підходять під різний алкоголь, зокрема ігристе та вина, пиво чи міцні напої. На перший погляд, це прості холодні закуски, однак вони додають потрібної нотки будь-якому вечору, допомагають краще розкрити алкоголь, втамувати голод, але не перетворюючи вечір у ситну трапезу. А ще такі фуршетні бокси мають красивий вигляд + це дуже зручно для самих господарів — замовили у ресторані На Небі з меню, і вже згодом класні снеки вже на столі! Вам не доведеться йти на закупи до крамниці і готувати щось власноруч.

Наші закуски до вина, пива та міцних алкогольних напоїв підходять ідеально. Навіть якщо Ваша вечірка alcohol-free, фуршет-сети чудово доповнять її! Снеками приємно ласувати кожного дня. Які холодні закуски у меню НА НЕБІ пропонуємо замовити:

  • Сири і фрукти — сезонні ягоди, фундук, дор блю, пармезан, брі, грісіні та цибулевий багет, мед + ягідний соус.
  • М’ясні делікатеси — язик, прошутто, чорізо, в’ялене сальце, оливки, грісіні, корнішони, перець чилі, гірчиця у зернах.
  • М’ясні делікатеси та сири — м’ясне асорті з салямі чорізо та італійської шинки прошутто + сири дор блю, брі та пармезан. Також у сеті є цибульковий багет і грісіні, виноград, оливки, мед і ягідний соус.

Кожен наш бокс складе гідну компанію будь-якому алкоголю на Вашій вечірці! Закуски до пива і вина у готових фуршетних коробочках заощадять Ваш час і сили на приємне спілкування з друзями. Робіть замовлення на сайті або ж через зручний застосунок для мобільного Faine Misto!

Холодні закуски на святковий стіл від Сім’ї ресторанів Файного Міста — смачно, швидко і красиво!

У ресторані На Небі можна придбати готові бокси на вечірки з меню або ж замовити холодні закуски на святковий стіл. Якщо хочете влаштувати фуршет на своє свято, ми радо допоможемо з цим, і розробимо для Вас нове закусочне меню. Які переваги доставки від мережі Файне Місто:

  • Своєчасне доставлення по місту (при купівлі від 200 грн) і за місто (від 300 грн).
  • Чудовий асортимент, є м’ясна та сирна нарізка, а також комбіновані сети.
  • Приємні ціни та безкоштовне доставлення по Тернополю (від 450 грн) і за межі міста (від 500 грн).

Замовлення боксів та інших страв з Na Nebi можливо здійснити до 21:20, тому навіть зустрічі о пізній годині не залишаться без смачних снеків!

Наступна стаття >Наступна стаття