Занадто втомлений, аби готувати вечерю? Доставка піци Роуд - швидко, смачно та доступно!

2023-11-22

Доволі часто виникають ситуації, коли повертаєшся з роботи виснажений, а у холодильнику порожньо чи просто хочеться чогось смачненького. Щоб не витрачати зайвий час на кухні, ми пропонуємо замовити піцу з доставкою з Road cafe. Таке рішення суттєво спростить твій вечір і зробить його максимально легким, безтурботним.

 

замовити піцу роуд

У місті Тернопіль піца з Роуд - замовляй на доставку і відпочивай!

Ресторан Роад розташований на околиці міста, сам заклад доволі просторий і включає навіть банкетний зал для організації святкових івентів. Що стосується кухні, то тут готуються європейські й українські страви, які подобаються чи не кожному нашому гостю за свою універсальність, створення відчуття ситості та бездоганний смак. Однією з найпопулярніших позицій, представлених в меню, вважається піца на дровах у Тернополі. Вона ідеально підходить для швидкого та ситного перекусу після напруженого дня, тому саме її слід замовити, коли зголоднів і бажаєш спробувати щось смачненьке. Ми рекомендуємо звернути увагу на такі позиції:

  • “Салямі”, що приверне увагу тих, хто обожнює цю нереально соковиту й ароматну ковбасу;
  • “Капричоза”, де запашна та ніжна шинка ідеально гармонує зі свіженькими грибочками;
  • “Прошутто”, якщо ти цінуєш істинні італійські смакові поєднання;
  • “Пепероні”, крутий варіант для поціновувачів гостреньких відчуттів;.
  • “М'ясна”, страва, що задовольнить усі твої гастрономічні побажання, коли ти справді зголоднів;
  • “Regina L”, наша авторська позиція, де ніжний вершковий соус створює з шинкою та грибами єдиний тандем;
  • “Сирна” для прихильників легкості та ніжності;
  • “Фірмова”, піца 2 в 1, у якій “Кальцоне” та “Салямі” представлені в єдиній страві.

Не лише піца Road представлена у нашому меню. Для ситного та збалансованого перекусу після важкого дня чудовим рішенням стане домашня їжа на замовлення в Тернопіль і ближні села. Смакуй варениками, пельменями, дерунами, картоплею по-селянськи, корисними салатами та закусками - ці страви подарують тобі безліч сил і енергії!

Читайте також: Зголоднів? Доставка піци втамує голод. Справжня, італійська, з Antica Eatery.

 

Де ще здійснити замовлення піци в Тернополі з доставкою?

Цікавить доставка піци в Тернополі від Сім'ї ресторанів Файного Міста - не тільки у закладі Роуд вона пропонується. Ти можеш також замовити піцу в Тернопіль і передмістя з Пабу Файного Міста та закладу АНТІКА. Найпершою ця страва з'явилась у нашому легендарному пабі, тому її вже встигли оцінити безліч гостей. Вона підкорила їхні серця за нереально ніжне та тонке тісто, де хочеться з'їсти все, у тому числі бортики. Якщо твоєю метою є насолодитись справжньою неаполітанською піцою, тоді, поза всілякими сумнівами, найкращим вибором стане ресторан АНТІКА. Вона готується за технологією тривалої витримки, завдяки чому виходить максимально наближеною до традиційної італійської. 

Для здійснення замовлення піци у Тернопіль і околиці з ресторанів Роуд, АНТІКА чи Паб Файного Міста телефонуй нам за номером 068-055-77-11. До речі, ти можеш отримати страви зі всіх цих закладів одночасно, тому якщо у твоїх пріоритетах традиційні смаки, а близьких - італійські, піца на доставку з різних ресторанів нашої Сім'ї суттєво спростить процес пошуку ідеальної страви для кожного! Захоплює смачна піца - меню переглядай і замовити поспішай! Ми зробимо твій вечір максимально вдалим, навіть якщо ти виснажений!

Наступна стаття >Наступна стаття