Замовити суші-сет на компанію: Як правильно сервірувати стіл для ролів?

2020-09-15

Заказ сетів суші у Тернополі популярна річ. Тернополяни люблять замовляти їх для вечірок, великих компаній і навіть просто для вечері вдвох із коханою людиною, чи в сімейному колі. Перевага суші-сетів у різноманітності вибору, великих порціях, зручності та у вигідності пропозицій, адже це завжди виходить дешевше, ніж обирати роли окремо. Для не просто смачної, а й красивої та особливої трапези є декілька важливих моментів щодо подачі суші та сервірування столу.

 

Доставка суші сетів: 7 важливих моментів сервірування столу від Янг

 

Для японців традиційним є сервірування з мінімумом столових приборів, але з використання великої кількості посуду. При чому він не повинен займати весь стіл і бути розставленим так, щоб усім було зручно.

Перед тим, як сервірувати стіл для суші, ресторан Young радить дотримуватися таких правил: 

  1. Враховуйте вік членів сім’ї. Оскільки в японців не прийнято залишати їжу в тарілці недоїденою, накладайте в порцію стільки страв, щоб людина согла з’їсти усе. Людям похилого віку і малим дітям завжди кладуть менше їжі.
  2. Всі страви подаються одночасно, основна страва – в центрі столу.
  3. Для кожного гостя ставиться сервірувальна таця, що виконує роль серветки або підставки під тарілку. Вона може бути дерев'яною або бамбуковою. Маленькі таці використовуються для подачі страви.
  4. При сервіровці краще використовувати одноколірний посуд в одному стилі. Яскраві суші або роли не повинні загубитися в кольоровій гамі.
  5. Головне - дотримуватися контрасту: квадратні, круглі або овальні тарілки різного розміру в темних або світлих тонах. Їжу в квадратному виконанні викладають на овальні посудини поруч з прямокутними підносами ставлять піали круглої форми.
  6. Соусники і чаші з приправами розташовують праворуч від страви.
  7. Охасі (хасі) - японські палички – столові прибори з загостреними кінцями, виконані зі слонової кістки, дерева, металу. Вони розрізняються за призначенням - святкові, поминальні, весільні, повсякденні, для дорослих і дітей. Їх розміщують на спеціальних підставках або тарілочці.

 

Чому суші сети тернополяни замовляють в ресторані ЯНГ?

 

Суші набори Тернопіль найкращі, безперечно, в ЯНГу. Чому? Бо ЯНГ доставка – це безліч переваг:

  • Смачні роли. Класичні та авторські – за оригінальною рецептурою. Усі вони готуються справжніми професіоналами і мають бездоганне співвідношення начинки та рису.
  • Лише свіжі та якісні інгредієнти. Якщо хочете замовити їжу в місті Тернопіль, яка буде справді відповідати всім критеріям якості, то не вагаючись, замовляйте у ЯНГу.
  • Суші сет Тернопіль із ЯНГу буде не лише смачний, а й матиме неперевершений вигляд, навіть на доставку. Задля цього наші кур’єри користуються спеціальними контейнерами для перевезення страв.
  • Величезний асортимент! У нас ви точно підберете суші сет, який усім припаде до смаку. А хочете дуже багато суші - кілограмовий сет замовити також можна, і навіть три кілограмовий!
  • Думаєте суші сет замовити у ЯНГу – це надто дорого? А от і ні, наші ціни цілком доступні і вони вас приємно здивують.
  • Наша доставка дуже оперативна. Суші з доставкою Тернопіль вже за якийсь час будуть за вказаною адресою, ви навіть не встигнете проголодатися!

Увага! З ЯНГу діє безкоштовна доставка суші в місті Тернопіль! Доставка за межі міста коштує 50 грн.

Наступна стаття >Наступна стаття