Заклади Тернополя, які обов’язково потрібно відвідати кожному

2021-08-31

Україна багата цікавими локаціями, як у культурному чи історичному плані, так і рекреаційному. Гастротуризм активно розвивається, у нашому місті також! Найкращі ресторани Тернополя радо зустрінуть Вас і нагодують найрізноманітнішими стравами!

У м. Тернопіль куди піти, щоб добре поїсти та гарно відпочити, насолодитися цікавими стравами? Запрошуємо до закладів мережі Файного Міста!

Файні ресторани Тернополя, в яких можна класно відпочити родиною, з друзями, коханою людиною і сам на сам!

Наші заклади обожнюють тернополяни та гості міста. Ми завжди раді туристам з різних куточків України та з-за кордону! Ресторани Тернополя від Файного враховують побажання своїх гостей, сучасні тенденції, до того ж цінують та зберігають традиції!

Топ закладів Тернополя, які обов’язково потрібно відвідати всім, хто вперше у нашому місті, адже тернополяни і так постійно ходять до нас:

Атмосфера ресторану На Небі Тернопіль

  • На Небі у м. Тернопіль відомий своїм оновленим баченням традиційної української кухні. Сучасна інтерпретація звичних страв і долучення позицій, які українці замовляють найчастіше. Окрім того, у меню є акцент на стравах-гриль. Na Nebi готує їх на відкритому грилі під куполом прямо перед гостями! У місті Тернопіль де поїсти ідеальні стейки рібай, овочі з коренеплодами чи корисну рибку, наприклад, форель чи лосося? НА НЕБІ дивує не лише смаком, але й подачею страв! Окрім цього, заклад розташований на шостому поверсі будівлі, а з тераси відкривається розкішна панорама на місто!
  • Файне Місто Паб улюбленець містям, позаяк тут можна за дуже помірну ціну смачно харчуватися щодня! Просторий заклад, привітне обслуговування, чималий вибір крафтового та звичайного пива. Кухня переважно українська + багато європейських закусок, зокрема до хмільного. Сім’я ресторанів Файного Міста почалася саме з цього паба! Гарячі ситні пательні, борщик, вже легендарні велетенські панські деруни і навіть хачапурі — не відмовляйте собі у смачній трапезі!
  • Якщо кортить цікавої європейської кухні, зокрема італійської, Клуб Файного Міста Тернопіль до Ваших послуг! У цьому закладі завжди гамірно і весело — живі виступи музикантів, спортивні трансляції, лаундж зона з м’якими диванами. Замовте обов’язково тортеліні з білими грибами чи з лососем і шпинатом та крем-сиром, а ще класичну карбонару та пасту з мітболами!

Нічні заклади Тернополя здебільшого схожі між собою, однак тільки не зі Сім’ї Файного! Ми поєднали стильний дизайн зі запальними сетами ді-джеїв та смачною їжею. Так-так, у наших паті-ресторанах можна танцювати, насолоджуватися музикою та отримувати максимум задоволення від їжі:

  • Ресторан паназійської кухні Young у м. Тернопіль зробив Азію ближче, що за умов пандемії є ідеальною альтернативою звичним гастроподорожам. В’єтнам, Китай, Таїланд та Японія сплелися в меню одного закладу! Спрінг роли, бао-бургери, вок-меню, авторські та класичні роли і суші, гострі супчики та пікантні стартери — Ваші рецептори будуть у захваті! На fainemisto.com можна оглянути все меню.
  • Нонаме клуб орієнтується на Мексику. Тут вона відчувається у кожній деталі інтер’єру, а надто в алкогольній карті та власне меню. Тако, буріто, енчілада, чипси начос... Ми приготували для Вас безліч страв, особливо з кукурудзи, яку так люблять і ледь не щодня їдять мексиканці! FaineMisto рекомендує ще скуштувати мексиканські солодощі, як от чуррос з сирним кремом або карамельним соусом.

Бар Пасаж Адлера 13 є флагманом серед питних закладів міста. Авторські коктейлі та настоянки на травах — Пасаж розвиває барну культуру Тернополя й задає тренди! Кухня різноманітна, особливої уваги заслуговують бургери: традиційні американські та нетривіальні з індичкою, тунцем або навіть креветками!

На відміну від андеграундного Нонаме, неонового ЯНГ чи стильного Пасажу, вишуканий Jan Amor розмірений та спокійний. Це ресторан високої європейської кухні з акцентом на морепродуктах, зокрема устрицях. Ми запропонуємо Вам келих прекрасного просеко до них, і потурбуємося про Ваш комфорт. В Ян Амор приємно обідати всією родиною! Взагалі Файні заклади Тернополя для відпочинку підходять ідеально, адже адаптовані під різне дозвілля.

Заклади Тернополя, в яких може відпочити кожен!

Ми постійно вдосконалюємося, працюємо над собою, додаємо щось нове. Саме тому наші заклади Тернополя за думкою відвідувачів найкращі! Завітайте до нас і замовляйте доставку!

Файні ресторани Тернополя за цінами доступні всім. Ми дбаємо про те, щоб класне обслуговування та смачна їжа мали оптимальну вартість. Чекаємо на Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття