Закінчуй рік правильно з доставкою піци Antica Eatery

2023-12-21

А чи відомо тобі, що піца - універсальна страва, адже вона ідеально підходить як для дружнього відпочинку, так і для різноманітних святкувань. До речі, її також можна замовити на Новий рік, якщо у твоїх планах провести ніч у затишку та комфорті з найближчими людьми за переглядом тематичних фільмів чи шоу. Подаруй собі та рідним серцю людям відмінний настрій напередодні довгоочікуваної новорічної ночі, збери друзів і посмакуйте улюбленою піцою разом, підбиваючи підсумки року, що завершується. Словом, причин замовити піцу у Тернополі є безліч, а найкраще її готує наш ресторан італійської кухні Antika.

 

Піци доставку у Тернополі довір ресторану АНТІКА!

Доставка піци Antica EATERY - це класна ідея тоді, коли хочеться відпочити, а не проводити безліч часу на кухні! Відчуй позитивний вайб, а для отримання найприємніших емоцій ми радимо піцу замовити додому чи в гості, коли ти:

  1. З коханою людиною. Італійська піца у Тернополі від ресторану АНТІКА - це не лише вишуканий смак, а й романтика! Проведіть новорічну ніч разом за переглядом святкових шоу і з соковитим шматочком піци в руках. Обійми кохану людину та запропонуй їй справжню неаполітанську піцу з ресторану АНТІКА - повір, ви отримаєте безліч позитиву від такого проведення часу.
  2. З родиною. Якщо ти підтримуєш тісні зв'язки з рідними та саме з ними плануєш зустріти Новий рік, ми рекомендуємо заказати піцу у Тернополі з ресторану Antica Eatery. Від цієї страви будуть у захваті як дорослі, так і діти, а отже нею точно смакуватимуть і насолоджуватимуться всі члени сім'ї.
  3. З домашніми улюбленцями. Коли хочеться провести минаючий рік вдома з котиком чи собачкою у передмісті чи Тернополі, замовити піцу ми рекомендуємо. Проведи час із чотирилапим другом, насип у мисочку його смаколик, а сам куштуй нашу піцу!
  4. З друзями. Плануєш провести минаючий рік з друзями - перегляньте разом меню піци Антіка й оберіть улюблені позиції разом. Ти та твої товариші точно знайдуть своїх фаворитів, адже наша піца представлена в різноманітних варіаціях. В меню включені як традиційні, так і авторські позиції, що підійдуть прихильникам чогось цікавого та нестандартного.

Завершуй рік правильно, без зайвих клопотів на кухні та на позитиві, а твій святковий стіл прекрасно доповнить піца з ресторану АНТІКА. 

Читайте також: Ммм...Доставка піци від ресторанів Файного міста - яку обереш?

 

Яку піцу замовити ти можеш в ресторані Antica Eatery для проводів минаючого року та зустрічі нового?

Якщо цікавить у Тернополі піца в італійському стилі, обери страви з закладу АНТІКА! Полюбляєш незмінну класику - твоїй увазі пропонуються “Маргарита”, “Прошутто”, “Капричоза”, “Салямі”, а коли цінуєш в їжі пікантність - “Дьявола” справить на тебе неабияке враження. Вважаєш себе поціновувачем ніжних і легких смаків - “Сирна” піца подарує тобі саме такі відчуття. Бажаєш спробувати щось цікаве - ми раді представити піцу “З анчоусами”, “Тартуфо”, “Карне”, “Реджина” чи “Contadino”. Ці та інші варіації чекають на тебе. Проводь минаючий рік на релаксі, а по передмісті і Тернополю піци доставка зробить новорічну ніч незабутньою. Відчуй свято, розділи свій настрій з близькими чи розслабся наодинці, а наша справжня неаполітанська піца створить святкову атмосферу та подарує особливі емоції. Замовляй її за номером 068-055-77-11 або ж переходь у відповідний розділ на сайт і оформляй доставку онлайн! Наша Сім'я ресторанів Файного Міста піклується про тебе, де б та з ким ти не був. Ми переконані, що наша піца стане ідеальним доповненням року та новорічної ночі.

Наступна стаття >Наступна стаття