Забув обід удома? Не біда! Замовляй доставку обідів на свій смак із Файне місто

2021-11-26

Забули обід вдома? Хочеться смачно та ситно поїсти на роботі, не відволікаючись від справ? Ви, звичайно, можете спробувати пошукати щось смачненьке в найближчому кіоску чи магазині, але чи принесе ця їжа користь та задоволення? Та й це не найкращий вихід із ситуації, коли за вікном сильний вітер, холод, дощ чи сніг. Рішення є! І це доставка комплексних обідів від FaineMisto. Завдяки смачним, корисним та завжди свіжим стравам, Ви поліпшите свою працездатність, позбудетесь почуття голоду, піднімаєте собі настрій, наповните організм енергією. Сім'я ресторанів файного міста дбає про Вас. Тут працюють кваліфіковані кухарі, які кожну страву готують з любов’ю. Для її приготування використовуються виключно свіжі інгредієнти від перевірених поставщиків. Вас приємно здивує не лише смак, а й оформлення. Їжа подається в екологічно чистому одноразовому посуді, який не має жодних посторонніх запахів.

Корисні та ситні комплексні обіди з урахуванням Ваших побажань!

Доставка комплексних обідів в Тернополі від ФайногоВи можете замовити їжу Тернопіль з таких відомих закладів, як “На Небі”, “young” та інших. Ми пропонуємо Вам збалансоване меню, яке можна обрати за власним смаком. Ми ніколи не обмежуємо наших клієнтів готовими стравами. Вам випадає нагода обрати саме той смаколик, який припаде до душі саме сьогодні. Ви можете замовити першу, основну страву, салат на власний розсуд. Комплексні обіди включають наступне:

  • перше - борщ, бограч, бульйон з перепілки, крем-суп з гарбуза;
  • друге - банош з грильованим курячим філе, індичку з гарбузовим пюре та грибним соусом, біфштекс з картопляним пюре,філе-гриль сайди з соусом бер блан;
  • салати - з овочів, гарбуза, з помідорами та бринзою, “Цезар”.

Замовлення їжі Тернопіль може пропонуватися у варіантах “Максі-обід” та “Обід лайт”. Ви дуже проголодались? Якщо так, то Вашій увазі пропонується “Максі-обід”. Обирайте на вибір всі три страви. Можливо, Ви слідкуєте за фігурою чи їсте малими порціями? Ми готові Вам запропонувати варіант “Обід лайт”, де ви можете замовити 2 страви в будь-якому компонуванні.

Доставка комплексних обідів: ми дбаємо про Ваш час та здоров’я!

Тернопіль доставка їжі - це ідеальна можливість не відволікатись від дедлайну, проте наповнити свій організм енергією. Ні, Вам не потрібно нікуди йти. Ми привеземо гарячий обід в найкоротші терміни. Якщо цікавлять комплексні обіди, доставка вартує 30 грн. по Тернополю та 50 грн. при замовленні за його межами. Мінімальна вартість замовлення складає 200 грн. та 300 грн. відповідно до Вашої локації. Доставка їжі пропонується безкоштовно в тому випадку, якщо Ви обрали страви на загальну суму не менше 450 грн. і 500 грн. (за межі міста). Досить економити, дозвольте собі корисний та смачнющий обід! Ви будете в захваті від всіх страв, представлених в меню. Вони беззаперечно покращать Вашу працездатність та наповнять організм енергією. Насолодившись ними, Ви будете досягати нових звершень, а ми, в свою чергу, - тішити Вас ситними, свіжими смаколиками. Доставка їжі Тернопіль - це економія часу та ідеальна можливість корисно поїсти у робочий час! Ми чекаємо на Ваш дзвінок! Скуштуйте наші вишукані страви, які приготовлені по-домашньому, з теплом і любов*ю!

Наступна стаття >Наступна стаття