З нами організація свята-легко, швидко та смачно! Незабутній бенкет чекає на вас з нашим фуршет-меню

2024-03-06

Підготовка до святкування - це завжди приємний, проте іноді хвилюючий і клопітливий процес. Щоб все пройшло максимально вдало, а гості залишилися виключно на позитивній хвилі, ми рекомендуємо обрати з ресторану NA NEBI Grill&Wine фуршетне та банкетне меню. Попередньо радимо обдумати концепцію заходу, список гостей і місце проведення святкового івенту. Враховуючи всі особливості і індивідуальні побажання, ми допоможемо грамотно розробити меню банкету чи фуршету, щоб святкування пройшло на найвищому рівні.

 

Банкетне меню на день народження і для інших подій у ресторані На Небі: замовляйте фуршет солодкий чи солоний, аби бути в тренді!

Наш ресторан На Небі у Тернополі, де готуються вишукані страви європейської й української кухні на сучасний лад, пропонує здійснити замовлення їжі для банкету. В меню включені:

  • ідеальні закуски, починаючи з хрустких брускетів і завершуючи колекцією сирів, м'ясних делікатесів;
  • поживні та нереально смачні салати з телятиною, тунцем, слабосоленим лососем і авокадо, запеченими перцями та ніжною страчателою;
  • основні страви: різноманітні сети, тунець, приготовлений на грилі, медальйони з телятиною та гливами на картопляному пюре, тощо.

Таке меню на банкет чудово прикрасить ваш святковий стіл і сподобається всім учасникам заходу, адже окрім вишуканого смаку ми приділили окрему увагу стильній подачі кожної позиції. 

Зараз дедалі більш актуальним є фуршетний стіл, його часто обирають для організації святкувань як всередині закладу, так і за його межами. Таке оформлення гарантує максимум простору і дозволяє гостям обрати їжу, яка їх найбільше зацікавила. Наш ресторан На Небі пропонує фуршет солодкий і солоний. Особливість таких страв у тому, що вони подаються порційно, завдяки чому кожному гостю буде зручно їх споживати навіть стоячи. Щоб приємно здивувати усіх запрошених, ми рекомендуємо замовити такі солоні смаколики:

  • хрусткі брускети з розмаїттям смаків;
  • порційний паштет, що подається у винному желе;
  • шоти з тунцем, лососем чи креветками;
  • шпажки, що стануть ідеальною закускою до міцних напоїв;
  • делікатно оформлений тартар з лосося, тунця чи телятини;
  • повітряні еклери, начинені лососем, креветкою та телятиною.

Звісно, жодне святкування не проходить без щедрого солодкого столу. Щоб гості мали постійний доступ до вишуканих десертів, а не тільки наприкінці святкування, ми пропонуємо замовити фуршет у Тернополі, що може включати: ідеальні шоти, вишукані еклери, панна коту, порізані на рівні частини торти, апетитні горішки, що смакують так по-домашньому, чи італійське тірамісу, що тане в роті. 

замовити бенкет на небі

Перевагою нашого ресторану На Небі є те, що у нас пропонується кейтеринг по Тернополю та за місто. Ми готові доставити страви та допомогти з їх бездоганним оформленням. Це чудова нагода провести незабутнє святкування там, де зручно, легко та комфортно, де панує невимушена та розслаблююча атмосфера. Ми радимо замовити виїзний фуршет, щоб захід пройшов не просто вдало, а залишив незабутні спогади у кожного його учасника.

Читайте також: Відпустіть себе від готування вечері – дозвольте нам піклуватися про вас, смачна доставка у вас дома

 

Ресторан На Небі у Тернополі зробить будь-який захід незабутнім!

Правильно підібране банкетне меню на день народження, весілля, річницю, ювілей чи корпоратив - запорука ідеального святкування! Також якщо ви хочете бути в тренді, ми пропонуємо вам замовити солоний і солодкий фуршет - гості будуть вражені не лише асортиментом страв, а й їх мегастильним оформленням. На фоні таких столів вони неодмінно зроблять яскраві селфі і будуть ними захоплюватися візуально. Наш ресторан NA NEBI подарує незабутні спогади і зробить святкування ідеальним у кожному аспекті.

Щоб оформити замовлення, спочатку ми радимо уважно переглянути меню На Небі у Тернополі, визначитися зі списком страв і заздалегідь звернутися до нас. Ресторан На Небі у Тернополі чекає вашого візиту, а коли немає змоги чи часу завітати до нас, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 і обговоріть всі нюанси в телефонному режимі. Підійдіть до замовлення їжі для банкету відповідально, а якщо виникли запитання чи сумніви щодо меню, звертайтесь до наших досвідчених адміністраторів, які допоможуть зробити будь-який захід бездоганним. 

Наступна стаття >Наступна стаття