З креветками, гострий або без м'яса? Замовляй будь-який бургер на твій смак у нас!

2021-11-30

Бургери увійшли в наше життя давно, проте вони у багатьох до сих пір асоціюються лише з соусом, помідорами, листям салату, солоним огірком та свинячою, телячою або ж курячою котлетою. Насправді поєднання смаків можуть бути різноманітними. Це успішно підтверджує сім'я ресторанів Файного Міста. Щоб у цьому переконатися, Тобі слід замовити їжу Тернопіль. Тут працюють професійні кухарі, які пропонують соковиті, смачні та досить оригінальні бургери. Спробувавши їх хоча б один раз, Ти обов*язково знайдеш свій улюблений. В меню представлені страви на будь-який смак. Ти вегетаріанець? Якщо так, то тобі пропонується доставка бургерів без м*яса. Тобі подобаються морепродукти та риба? Спробуй бургери с креветками чи тунцем. Можливо, ти бажаєш поїсти від душі? Ніжний бургер з соковитою курочкою чекає на тебе. Ти в захваті від гострого? І такий бургер тобі вдасться знайти на FaineMisto. Вибір їжі настільки великий, що іноді вкрай важко оприділитися.

 

Доставка бургерів: що варто замовити?

Доставка бургерівПасаж Адлера - це саме той заклад, в якому Ти знайдеш свого фаворита! В меню представлені бургери з різноманітними смаками та начинками, починаючи від ніжної курочки і закінчуючи пекельним перцем халапеньйо. Немає бажання виходити з дому? Хочеться насолодитись ситною стравою прямо на робочому місці? Можливо, потрібно організувати романтичну вечерю з коханою людиною або провести час з друзями в неформальній обстановці? Не проблема! Адже в Пасаж Адлера доставка пропонується. Такий спосіб замовлення їжі Тернопіль зекономить твій дорогоцінний час, який Ти зможеш розділити з близькими в комфортній атмосфері. Бургери в закладі “Пасаж Адлера” суттєво відрізняються від тих, які пропонуються в інших місцях, не лише смаком, а й подачею. Для прикладу, Ти можеш замовити наступні позиції:

  • Круасан-бургер з креветками. Ти напевне здивуєшся оригінальним оформленням страви. Тебе чекає пухкий круасан, в якому ховаються тигрові креветки, сир-чеддер, котлети з телятини, бекон. В якості гарніра подається хрумка картопля-фрі.
  • ТЕХАС BURGER. Ти в захваті від перцю халапеньо? Тоді тобі обов*язково припаде до душі цей гострий бургер. До складу також входять: телятина, цибуля, сирний соус, чіпси начос, сир чеддер та баффало. Хочеш спробувати? Скористайся такою послугою, як бургери доставка.
  • BURGER TUNA. Подається цей бургер в чорній булці. Стейк тунця в поєднанні з овочами, моцарелою, маракуєю створюють неповторну композицію. В якості гарніру пропонується картопля-фрі.
  • NEW BURGER ДОНЬКИ М'ЯСНИКА. Доставка бургерів Тернопіль зацікавить і вегетаріанців! Їх чекає котлета рослинного походження замість м*ясної. Її неповторний смак доповнюють соуси васабі та гуакамоле, сир чеддер, овочі.
  • CHICKEN CHEESE BURGER. Це ідеальний вибір для тих, хто планує втамувати голод. Ти хочеш наїстись від душі? Тобі неодмінно сподобається чікен бургер, що складається з булки, курячого філе в кукурудзяній паніровці, моцарели фрі, корнішонів, помідорів, американської гірчиці. В Тернопіль доставка їжі діє! Поспішай, замори черв*ячка свіжим та ситним бургером!

 

Доставка бургерів Тернопіль - зеконом свій час, проведи його з близькими!

На сайті fainemisto.com Ти можеш уважно ознайомитись з меню. В ньому ти знайдеш ту страву, яку неодмінно захочеш спробувати. Для цього тобі не варто відволікатись від справ і йти до нас. Ми готові приїхати до Тебе і привезти Тобі вишуканий бургер! Доставка їжі Тернопіль Файне місто - це завжди швидко та зручно! Мінімальна вартість замовлення складає 200 грн. по місту і 250 грн за його межами. Послуги доставки вартують 30 грн. і 50 грн. відповідно. Вона обходиться безкоштовно в тому випадку, якщо вартість твого замовлення становитиме не менше 450 грн. (по Тернополю) і 500 грн. (за межами міста). Поспішай! Урізноманітни свій вечір, поділись позитивними емоціями з близькими, скуштуй разом з ними улюблений бургер. Їжа доставляється в спеціальному одноразовому посуді, який зберігає всі властивості продуктів. Жодних посторонніх запахів вона не має, тому не псує смаку соковитих та ситних бургерів.

Наступна стаття >Наступна стаття