YOUNG відкриває всі секрети азіатської кухні

2019-05-26

Подорож до країн Азії може трапитися швидше, якщо відвідати нестандартний нічний клуб – Янг. Окрім нескінченної атмосфери молодості та драйву, тут панує новий гастрономічний тренд, що захопив весь світ. Пізнати секрети кухні таємничого Сходу можна навіть в Україні, а саме у Тернополі – вперше не адаптовані страви, а виключно оригінальна рецептура!

Азіатська кухня, якої Ви ще не їли у Тернополі: ресторан YOUNG готовий вражати!

stakanЗвичайно, кухня будь-якої країни світу багатогранна, різноманітна і має безліч своїх цікавих нюансів. Ми вирішили поставити собі складну, але дуже смачну мету – об’єднати в одному лаундж-закладі 4 країни, східна кухня яких надзвичайно шанується українцями:

✓ В’єтнамська.

✓ Китайська.

✓ Японська.

✓ Тайська кухня.

Більшість гостей обожнюють азіатські страви, але змушені куштувати вже модернізовані, адаптовані під українські запити кулінарні зразки. Не кожен має час або можливості відвідати Азію – ми ж руйнуємо кордони і робимо її ближчою! Ресторан Янг пропонує виключно оригінальну подачу страв і напоїв, рецепти яких збиралися нами особисто під час багатьох подорожей цими чудовими країнами. Ми знаємо, як сильно Ви жадаєте нових смаків і тому готові відкрити Вам світ пікантної та гострої кухні Японії, Таїланду, В’єтнаму та Китаю.

Нестандартний нічний клуб YOUNG, в якому кухня має привілейоване значення: смачні страви східного напрямку тепер і з доставкою до Вашого дому чи офісу!

 

Сім’я ресторанів Файного Міста завжди піклується про кожного гостя, незалежно від того, чи він завітав безпосередньо до закладів мережі. Реалізувати послугу доставки може також наш новий клуб. Тернопіль готовий запропонувати Вам страви азіатської кухні, але чи всі вони матимуть ідеальний східний смак? Янг протилежний усім закладам, бо готує страви з таких продуктів, що їх можна придбати виключно у країнах Азії, бо зберігає оригінальні рецепти – тільки справжня смачна азійська кухня!

Доставка – це чудова можливість відпочити і добре поїсти вдома або на роботі. Замовити страви можна за телефоном 0 (97)-676-77-11 або на сайті мережі Файне Місто. У новому закладі можна класно провести час, послухати музику і поїсти, адже сучасний лаундж у м. Тернопіль має кулінарні обриси:

✓ WOK-меню.

✓ Роли.

✓ ВАО-бургери.

✓ Салати.

✓ Перші та другі страви.

✓ Морозиво та азійські десерти.

Тернопіль відтепер є місцем, в якому Азія знайшла свій гастрономічний осередок, а ресторан Янг – це своєрідний чарівний телепорт до цього смачного дійства.

Наступна стаття >Наступна стаття