YOUNG: неординарний смак молодості в азіатському стилі

2019-05-26

Існує думка, що азіатам відомий секрет вічної молодості, позаяк вони можуть чудово виглядати навіть на схилі років. Ми не знаємо, чи це правда, але в одному впевнені: молодість, добра вдача і гарні вечірки можуть мати азійський присмак. Зустрічайте новий лаундж-ресторан від мережі Файного Міста!

Азіатська кухня у Тернополі? Ресторан YOUNG руйнує усі кордони і долає кілометри – східна кухня вже доступна у нашому місті!

stakanНовий заклад ЯНГ – це втілення кухонь чотирьох країн в одному меню:

✔ Японії.

✔ Таїланду.

✔ Китаю.

✔ В’єтнаму.

Ми не адаптуємо страви, а подаємо їх у первозданній формі, щоб Ви могли насолоджуватися справжнім смаком таємничої східної кухні.

Аналогічно і з напоями: скуштувати коктейлі за азійськими рецептами можна або в країнах Азії, або у нас. Ми багато подорожували і вивчали гастрономічні тенденції Сходу для того, щоб у повному обсязі передати Вам пікантний смак азіатських страв. Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує відвідати новий заклад, згодом можна буде замовити доставку додому.

YOUNG: ресторан для тих, хто відчуває молодість і слідує трендам: бар-лаундж, в якому азіатську кухню возведено до культу!

Тайська кухня чи японська? Додайте своєму відпочинку східного настрою! Окрім оригінальних страв, на Вас чекає стильний дизайн: атмосфера Сходу у нашій інтерпретації. Гастро-клуб у Тернополі готовий відкрити Вам смак азійської кухні! У нашому закладі сподобається відпочивати не тільки юним гостям, адже молодість перш за все у мисленні і вчинках, а не на сторінках паспорту.

Кулінарні тренди з азійським присмаком поступово набирають обертів популярності в Україні, але у Тернополі тільки один ресторан готує страви за оригінальними азійськими рецептами – YOUNG неодмінно Вас здивує! Забронюйте столики завчасно, щоб Ваш відпочинок був комфортним і смачним на сто відсотків. На сайті fainemisto.com можна отримати додаткову інформацію щодо бронювання місць і доставки страв.

Наступна стаття >Наступна стаття