YOUNG - азіатські страви, напої та клубна атмосфера! Що може бути краще?

2019-07-09

Відчуй шалений запал та справжню клубну атмосферу з азійським присмаком у ЯНГ! Ми склали ідеальну формулу крутого відпочинку: паназіатська кухня, оригінальні п’янкі коктейлі та запальні треки від кращих ді-джеїв України. Тут можна не лише потанцювати та відірватися з друзями, але також поїсти незвичних страв! 

Якщо ти втомився, хочеш відчути нових емоцій та добре відпочити, завітай до нашого Party Restaurant YOUNG! Стильний дизайн закладу і неонове світло вогнів миттєво налаштують тебе на хвилю релаксу, тому не забудь прихопити з собою друзів, щоб вечір пройшов максимально вдало!

Нічний клуб YOUNG: нескінченна енергія драйву та запальної енергетики!

Наш нічний клуб особливий тим, що тут стираються всі межі, кордони та стереотипи. Тут кожен відчуває у собі нестримний потік молодості, що закипає у крові. А що допомагає швидко розслабитися? Правильно, наші фірмові коктейлі! Для тебе є класичні бестселери, авторські пропозиції та asian cocktails. 

До речі, для прихильників нон-алкоголь є безліч смачних альтернатив! Особливо радимо скуштувати японський лимонад, імбирний ель та в’єтнамський холодний чай.

Ресторан азіатської кухні, в якому лунає сучасна клубна музика? В ЯНҐ можливо все! Вдень у нас обідають бізнес-партнери та родини, ввечері під спокійну музику розслабляються гості різного віку, але ближче до ночі починається справжній двіж! Східна кухня, гарячі треки, екзотичні коктейлі та ритмічні танці — ідеально для твоєї вечірки!

Суші-бар YOUNG здивує тебе смачними ролами!

Наш суші-бар унікальний, позаяк тільки тут у Тернополі можна скуштувати Азію на смак! Ми не готуємо банальних чи розпіарених страв, у нашому меню тільки оригінальні азійські блюда, родом з чотирьох країн:

  • В’єтнаму.

  • Китаю.

  • Таїланду.

  • Японії.

Окремої уваги вартують роли — Ахірю з качкою, Сяке-рол з лососем, Аляска з вугром, Ебі з креветкою, Спайсі Боніто, Туна з тунцем, овочевий мікс для тих, хто не вживає морепродуктів! Є декілька сетів для великої компанії. Нагадаємо, що у нас діє доставка суші та інших страв азійської кухні, тому неодмінно скористайся цією послугою, коли зголоднієш на роботі або ліньки буде готувати вдома! Доставлення дійсно швидке, а що не менш важливо — доступне до пізньої години, тому навіть після робочого дня ти не залишишся голодним!

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує тебе на шалену party! Чекаємо за адресою: вул. Олени Кульчицької, 2-А (п’ятий поверх). Бронь столиків за телефоном — 097-676-77-11.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття