Їжа "з перчинкою": історія мексиканської кухні

2021-08-18

Якщо Ви полюбляєте постійно відкривати для себе все нові та нові країни Світу, знайомлячись із їхньою культурою через споживання національних страв, однак досі для Вас мексиканська їжа – далека та незнайома, тоді запрошуємо Вас відвідати мексиканський заклад Тернопіль Noname й скуштувати мексиканські страви, приготовані за оригінальними традиційними рецептами!

Особливості мексиканської кухні, про які варто знати кожному

мексиканська страва з начос нонаме

Як і будь-яка інша, мексиканська кухня має власні характерні риси, що дозволяють їй яскраво виділятись та підкорювати мільйони шанувальників у різних куточках планети, в тому числі в Україні. Особливості мексиканської кухні продиктовані кілька тисячорічною історією цієї країни, зокрема іспанським колоніальним минулим: саме завдяки іспанцям в XVI столітті до індіанських кулінарних традицій, що являли собою страви з квасолі, кукурудзи, гострого чилі, спецій, помідорів та мексиканського кактуса, додались ячмінь, рис, пшениця, м’ясо, вино, оливкова олія, горіхи та кілька видів козячого та овечого сиру. Загалом, сучасні мексиканські страви вирізняються наступними інгредієнтами:

  • Мексиканська кухня Тернопіль – це кукурудза у різних варіаціях: кукурудзяне борошно для приготування тортильїв, листя кукурудзи для загортання їжі, а сама кукурудза є основою чудового гарніру, перекусу, кукурудзяної олії та цукру й солодкої або гострої каші тамалес.
  • Мексиканська їжа не буде настільки смачною, якщо до неї не додати квасолю або білий рис у якості гарніру до гострих страв або ж не поласувати м’ясо та морепродукти у поєднанні із соусом сальса та гуакамоле.
  • Мексиканські страви найбільше знамениті завдяки власній пікантності: десятки різновидів перця чилі, часник, цибуля, ямайський перець, насіння коріандру, чебрець, кориця, гвоздика, пряні трави та перець горошком – лише неповний перелік приправ, що додають мексиканці до власних страв, аби зробити їх особливими!

Надзвичайно смачна мексиканська їжа в дайв-барі в мексиканському стилі Noname!

Мексиканська їжа найкращим чином в Тернополі представлена в Noname Тернопіль меню: завітайте до нас, аби спробувати такос, сети чіпсів, мексиканські закуски, традиційні салати, бургери, буріто, кесадильї, тапаси та десерти у багатьох варіаціях!

Чому варто обрати саме Noname, щоб замовити мексиканські страви в Тернополі?

  • відповідне тематичне оформлення в мексиканський заклад Тернопіль Noname й затишна та невимушена атмосфера;
  • гучна та майже щоденна мексиканська вечірка, що змушує всіх не сидіти вдома та незабутньо провести вечір в компанії драйвових людей зі всього міста;
  • колоритна та різноманітна мексиканська їжа, що дозволяє якнайкраще розкрити усі культурні особливості мексиканської кухні;
  • дружня та віддана своїй справі команда адміністраторів, офіціантів, кухарів та прибиральників, що із радістю обслуговуватимуть Вас протягом всього перебування в нашому закладі та створюватимуть комфорт на найвищому рівні!
Наступна стаття >Наступна стаття