Яким критеріям має відповідати елітний ресторан?

2020-01-09

 

Кількість ресторанів у Тернополі постійно збільшується, якісь з них справді хороші і запам’ятовуються відвідувачам, але не всі вони є елітними!

 

Які ресторани Тернополя відповідають критеріям елітного закладу?

stravaНерідко популярні ресторани Тернополя називають себе елітними, але чи відповідає це дійсності? Що ж, зрештою, відрізняє хороший заклад від звичайної забігайлівки з гучною назвою? Є декілька основних критеріїв:

  1. Інтер’єр. Всередині ресторан має мати приємну атмосферу та ненав’язливий дизайн. Столиків не має бути забагато, місця повинно бути достатньо, аби відчувався простір і відвідувачі могли почувати себе максимально комфортно. Музика має бути спокійна і неголосна, щоб не заважати приємній бесіді. 

  2. Сервіс. Щоб мати честь називатися елітним рестораном, обслуговування у закладі повинне бути бездоганним. Це стосується як роботи офіціантів, так і подачі страв.

  3. Меню. Незалежно від специфіки та концепції ресторану продукти мають бути завжди свіжі та якісні. В хороших ресторанах кількість страв у меню ніколи не буває занадто великою. А самі страви повинні відповідати специфіці ресторану.

  4. Екстер’єр. Елітний ресторан має виглядати презентабельно не лише всередині, а й зовні. 

 

Сімейний ресторан для особливих подій та теплих зустрічей

Усім переліченим критеріям відповідає ресторан європейської кухні Jan Amour. Вишуканий заклад, який ідеально підходить для затишної сімейної вечері, романтичного побачення чи визначних подій, розташований в самому центрі Тернополя.

Ресторан Jan Amour – це витончений, стильний дизайн, затишна атмосфера та висока кухня з наголосом на морепродуктах преміум-класу.

Відбірні свіжі устриці родом з Ірландії та Франції у Тернополі можна скуштувати саме в Ян Аморі. А до них наші офіціанти завжди підберуть вам ідеальне вино.

Чому ще варто відвідати Jan Amour?

  • Відкрита кухня, де кожен гість може спостерігати за магією приготування неперевершених страв професійними кухарями.  

  • В ресторані Jan Amour меню містить велике різноманіття страв з свіжих морепродуктів. Ми не використовуємо замороженої риби та морепродуктів, а беремо лише охолоджені, завдяки чому страви з них зберігають тонкощі смаку та аромату. 

  • Офіціанти володіють тонкощами ідеального фудпейрингу вина та морепродуктів. А винна карта ресторану вражає кількістю та різноманіттям вин Старого та Нового світу. Є також ігристі, помаранчеві та органічні вина, а також безалкогольні. Мало які елітні ресторани Тернополя запропонують вам такий вибір.

Сім'я ресторанів Файного Міста – це кращі ресторани Тернополя, які справді дотримуються необхідних критеріїв, що притаманні якісним закладам. І ресторан Jan Amour тому найкраще підтвердження. Якщо хочете, щоб ваш вечір пройшов бездоганно та незабутньо, завітайте до нас на обід чи вечерю. 

Наступна стаття >Наступна стаття