Якщо у тебе велика сім'я, то доставка їжі від СРФМ буде завжди безкоштовною

2022-01-12

У кожного своя сім'я. Хто б це не був, друзі чи колеги по роботі, родичі чи друга половинка, разом завжди смачніше, коли ви збираєтесь у тісному колі. Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, пропонуємо Вам та Вашим близьким замовити страви різних кухонь світу з галицькими нотками. Всі смаколики готують наші професійні кухарі. Вони обожнюють свою роботу. А ще їм приємно, коли гості задоволені! 

Наші кухарі створюють справжні кулінарні шедеври, які Ви неодмінно оціните та захочете ними посмакувати ще. Щоб зробити сніданок, обід чи вечерю ідеальними у будь-якому місці, ми пропонуємо Вам скористатись такою послугою, як безкоштовна доставка їжі Тернопіль. Вона вигідна, адже чим більше людей поряд з Вами, тим економніше. 

Доставка їжі безкоштовно у Тернополі - це ми, Сім'я ресторанів Файного міста!

Безкоштовна доставка Тернопіль пропонується у всіх закладах нашої дружньої Сім'ї ресторанів Файного міста. Вам та Вашим близьким достатньо лиш обрати улюблені смаколики залежно від настрою. Сьогодні це суші, завтра - бургери, а післязавтра - вишукані страви французької кухні. Їх вибір настільки великий, що прийняти правильне рішення вдасться залежно від Ваших смакових уподобань. Ми пропонуємо Вам замовити їжу Тернопіль з таких відомих закладів:

безкоштовна доставка їжі в Тернополі

  1. На небі. Концепція закладу - grill and wine. Це ресторан української кухні у сучасному виконанні. Ви можете замовити як традиційні страви, так і вишукані смаколики на грилі, приготовлені в гігантському куполі. 
  2. Файне Місто Тернопіль. Паб FaineMisto з'явився у нашій сім'ї першим. Доставка їжі Тернопіль з даного закладу пропонується як для шумних вечірок, так і спокійного часопроведення. Для організації шумних посиденьок замовте соковиті м'ясні сети, закуски до вина, пива, а для перегляду фільмів - італійську піцу! 
  3. Клуб Файного Міста. Тут пропонуються увазі Вашій та Вашої сім'ї смачні та ситні страви європейської та української кухонь. Замовляйте світові бестселери з тернопільською душею!
  4. Пасаж Адлера. Фішка бару - бургери. Вони тут подаються абсолютно з різними начинками. Ви з найдорожчими людьми ще не встигли спробувати бургер з тунцем, креветками чи котлетою рослинного походження? Тоді Вам варто обрати сервіс доставки їжі саме в цьому барі.
  5. NONAME. Доставка їжі Тернопіль з даного закладу рекомендується в тому випадку, якщо Ви та Ваші дорогі люди є прихильниками пікантної та запашної, ситної та оригінальної мексиканської кухні. Для прикладу, традиційні текіла та такос неодмінно зроблять настрій Ваш та Вашої дружньої сім'ї незабутнім.
  6. Young. Тут Ви можете здійснити замовлення їжі в'єтнамської, таїландської, китайської, японської кухні з українськими нотками. “Родзинкою” закладу Янг ми вважаємо саме суші, оскільки вони користуються неабиякою популярністю.
  7. Ян Амор. Тут пропонується доставка їжі французької кухні. Спробуйте розділити свою радість з близькими. Почастуйте їх найсмачнішими морепродуктами та іншими делікатесами. 

Замовляючи послугу доставки, у Вас є ідеальна можливість отримати смаколики під будь-який настрій!

Доставка їжі по Тернополю та за місто: способи, умови замовлення

Вас та Ваших дорогих людей цікавить доставка їди Тернопіль? Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, радо пропонуємо скористатись цією послугою саме у нас. Здійснити замовлення Ви можете на сайті fainemisto.com, через мобільний додаток FaineMisto або по номерах телефонів (068)055-77-11, (098)055-77-11. Все дуже просто. Спочатку Вам слід переглянути меню та обрати улюблені страви для всієї сім'ї. Далі варто зв'язатись з нашим оператором або ж вказати необхідні дані в додатку чи на сайті. Після підтвердження замовлення ми неодмінно повідомимо Вам орієнтовний час приїзду кур'єра. Досить вагатись, урізноманітьте свій буденний вечір, смачно пообідайте в офісі чи організуйте святковий захід разом з нами. Ми - про любов та турботу, тепло та радість. Для нас важливо, щоб Ви та Ваша сім'я завжди були ситими та задоволеними. Розділіть з нами будь-який щасливий момент, ми дбаємо про Вас. Спробуйте замовити улюблені смаколики у нас та переконатися в тому, як зміниться настрій всієї Вашої дружньої сім'ї!

Наступна стаття >Наступна стаття