Які напої обрати до суші? Рекомендації ресторану паназіатської кухні YOUNG

2019-09-23

До страв азійської кухні, зокрема суші, чудово пасують різноманітні алкогольні та безалкогольні напої. Звичайно, Ви можете на власний розсуд обирати, проте ми радимо відмовитися від дуже солодких напоїв. Вони перебивають смак морепродуктів, а суші-роли переважно мають їх у своєму складі. Чай, саке, пиво, вино, легкі та нейтральні коктейлі — ідеально, солодкі газовані напої — табу.

Цікаві пропозиції напоїв до суші: Тернопіль для смачного відпочинку обирає YOUNG!

Якщо Ви хочете дійсно оригінальних та дуже смачних суші у Тернополі, тоді наш паті-ресторан до Ваших послуг! Ми подаємо не лише чудові страви паназійської кухні, але також напої, що гідно доповнюють і розкривають їх смак. Що пропонуємо:

  • Горілка та міцні напої. Саке (Японія), соджу (Корея), байцзю (Китай). Вживайте у якості аперитиву (перед трапезою). 
  • Вино. Японське сливове вино Umeshu та китайське рисове Хуанцзю. Азіатська кухня також цікаво поєднується з легким рожевим вином, що має фруктовий післясмак та легку приємну кислинку.
  • Пиво. Популярне японське Sapporo. Самі японці люблять їсти суші разом із пивом, позаяк воно гарно доповнює рис та морепродукти, не перебиваючи їх смак. У місті Тернопіль суші також запивають хмільним, але тепер, завдяки нашому ресторану, Ви маєте можливість скуштувати оригінальний japanese beer.
  • Зелений чай. Лапсанг Сушонг, Пуер Шу, Сенча, Золотий Юньнань, Пуер Шен. Він має безліч корисних властивостей, покращує фізичне здоров’я та заспокоює нервову систему. У ЯНГ є чимала колекція чаїв, які ми подаємо згідно з усіма правил традиційного чаювання в Азії.
  • Освіжаючі напої. Імбирний ель власного виробництва, лимонад Маруне. Легкі та приємні за смаком, не перебивають основної страви, злегка освіжають та готують рецептори до нових гастрономічних палітр. Азійська кухня така різноманітна, тому Ви маєте пізнати її з усіх сторін, а наші напої якнайкраще допомагають у цьому.
  • Коктейлі. Ми готуємо їх за особливими рецептами, тому радимо якомога швидше завітати до нас і скуштувати келих-два незвичайних asian-коктейлів!

Нічний клуб Тернопіль, що доставляє суші додому та на офіс!

Розташований наш нічний клуб у м. Тернопіль на вулиці Олени Кульчицької 2-А (п’ятий поверх). Ми запрошуємо Вас на особливу вечерю в азійському стилі, на запальну вечірку та незабутній двіж у світлі неону та під класні треки відомих ді-джеїв!

Якщо Ви хочете добре поїсти вдома або на роботі улюблені суші, у м. Тернопіль доставка від Файного Міста Вас виручить! Швидко доставляємо у будь-який куток Тернополя з 14:00 до 23:30. Безкоштовно привеземо роли на суму від 400 гривень, тому кличте друзів та влаштовуйте смачну паті у власній оселі!

Наступна стаття >Наступна стаття