Яке воно правильне харчування для офісних працівників?

2024-07-01

Робота в офісі часто супроводжується годинами сидіння за комп'ютером, відсутністю активності та періодичними швидкими перекусами не зовсім корисною їжею. Щоб час, проведений в офісі, не нашкодив вашому здоров'ю, ми рекомендуємо сформувати збалансований раціон, адже від того, що людина споживає протягом дня, залежать її рівень працездатності, настрій, бажання досягати поставлених цілей і загальне самопочуття. Розгляньмо, чому офісним працівникам важливо стежити за своїм харчуванням та яким воно повинно бути загалом.

 

Чому для офісних працівників важливу роль відіграє збалансований раціон та як його сформувати правильно?

Раціон збалансованого харчування є дуже важливим для кожного, особливо для тих людей, чия діяльність пов'язана з монотонною сидячою роботою. Споживання здорової їжі гарантує:

замовити раціон здорового харчування

  • підвищення енергії та продуктивності праці;
  • підтримку ваги, оскільки через малорухливий спосіб життя зростає ризик ожиріння;
  • стабільну роботу серцево-судинної системи;
  • зміцнення імунітету;
  • покращення настрою.

Ми, заклад здорового харчування в Тернополі Кафе Моне, зібрали для вас кілька корисних рекомендацій, як правильно підібрати раціон для офісних працівників та що він повинен включати:

  • Ніколи не нехтуйте сніданком, адже він вважається основою всього вашого робочого дня. Від того, що ви споживатимете зранку, залежатимуть ваші енергія та настрій аж до обідньої пори.
  • Якщо ви маєте намір замовити обід в офіс, простежте за тим, щоб він був збалансованим. Уникайте упакованих страв і фаст фудів - така їжа точно не принесе жодної користі, а лише нашкодить вашому шлунку.
  • Коли заходить мова за перекуси, то найкраще обирати не шкідливі снеки чи солодощі з цукром, а горіхи, фрукти, сир або йогурт. Якщо хочеться чогось солодкого, спробуйте десерти без вмісту цукру, на основі якісних замінників (стевії, сиропу агави та фініка чи еритротолу).
  • Споживайте достатню кількість води. Гідратація сприяє підтримці енергії та покращенню розумової діяльності. 

Також цікаво: 5 переваг готових раціонів на тиждень від Cafe Mone

 

Доставка їжі в офіс від закладу Кафе Моне - запорука високої продуктивності та хорошого самопочуття!

На жаль, не завжди є змога самостійно розробити раціон правильного харчування, адже дуже важливо вміти підраховувати кількість спожитих калорій, білків, жирів і вуглеводів. Щоб забезпечити собі відмінний настрій на весь день і поліпшити самопочуття на робочому місці, наш заклад Cafe MONE розробив здорове харчування меню спеціально для офісних працівників. Ми рекомендуємо звернути увагу на програму “Баланс-1”, що триває 7 днів. Раціон включає страви, дія яких спрямована на підтримання енергії та сил, покращення розумової діяльності та збереження оптимальної ваги. Обравши таку програму, вам вдасться відчути прилив сил, підвищити тонус і покращити настрій. 

Наше кафе здорового харчування меню включає і інші, не менш корисні програми. Наприклад, раціон “Light” дарує відчуття легкості та розвантажує організм, FMD - дієта, що імітує голодування, а “Баланс-2” включає страви для активних людей і професійних спортсменів. 

доставка готових раціонів

Доставка раціонів з нашого закладу Cafe Mone - це шанс позбавити себе щоденних клопотів на кухні і привід організувати збалансоване харчування навіть у офісі. Доставка здорової їжі - запорука хорошого настрою та відмінної працездатності, тому дбайте про свій раціон за будь-яких умов, а ми допоможемо підібрати найкращу програму на тиждень залежно від вашого способу життя та щоденних потреб! Пам'ятайте, що навіть при відсутності фізичних навантажень потрібно харчуватись правильно заради збереження відмінного самопочуття!

Наступна стаття >Наступна стаття