Як їсти бургер без факапів? Сім простих правил від Пасажу Адлера

2021-12-08

Вирішили замовити бургери? Звичайно, ароматна хрумка булочка з ніжним соусом та апетитною, ситною начинкою нікого не залишить байдужим. Проте перед подачею цієї страви у багатьох виникає питання: Як правильно їсти бургер? Адже в закладі так не хочеться замастити одяг чи щоб оточуючі побачили, як соковитий соус стікає по підборідку. На щастя, Пасаж Адлера готовий поділитися деякими секретами споживання даної страви американської кухні. Ознайомившись з нюансами, гості закладу відчують смак їжі наповну, при цьому залишившись чистими.

Як їсти бургер правильно: корисні лайфхаки від Пасаж Адлера

Як правильно їсти бургер поради від Пасаж Адлера />Перед тим, як їсти бургер, слід зрозуміти, що американська кухня не передбачає використання столових приборів. Варто сказати “ні” виделкам та ножам, хоча в більшості випадків саме вони приходять на порятунок. Щоб відчути справжній смак цієї страви, її потрібно куштувати руками. Для цього достатньо знати наступні лайфхаки:

  1. Бургер слід тримати міцно, проте не варто його сильно здавлювати. Щоб начинка не випала з булки, потрібно задіяти не одну, а дві руки.
  2. Пальці повинні бути правильно розставленими. Необхідно покласти булочку на великі пальці рук. Вказівні, середні та безіменні, в свою чергу, слід розмістити зверху, а мізинці - під основу. Таким чином вдасться втримати начинку всередині булочки і попередити її випадання зі всіх боків.
  3. Рот слід відкрити повністю. Щоб отримати насолоду від поєднання всіх інгредієнтів, їх варто кусати одночасно. Деякі спеціалісти навіть рекомендують розім*яти щелепу перед тим, як замовити бургери на грилі.

У випадку випадання начинки слід підставити тарілку. Переважно всі бургери Тернопіль подаються з порцією картоплі-фрі та соусом. Навіть ті інгредієнти, що випали з булочки на тарілку, можна потім з*їсти виделкою. А ще незамінним помічником стане паперова кишенька. Вона зберігає чистоту рук і попереджає випадання начинки на стіл.

Замовити бургери недостатньо - потрібно правильно їх їсти!

Дотримуватись цих простих порад слід не лише під час перебування в барі Пасаж Тернопіль, а й вдома. Такі лайфхаки роблять страву ще смачнішою, а процес її коштування - веселішим. В Пасаж Адлера пропонується доставка бургерів. Даною послугою варто скористатись у тому випадку, якщо немає часу чи можливості відвідати заклад, хочеться відпочити в комфортній атмосфері, організувати святковий захід без посторонніх очей. Знаючи, як правильно їсти страву американської кухні, доставка бургерів Тернопіль принесе задоволення. Тепер не виникне сумнівів, як правильно куштувати ці смаколики. В комплект входять паперові кишеньки, завдяки яким руки та одяг залишаться чистими не лише в закладі, а й вдома. Мінімальна вартість замовлення становить 200 грн. по Тернополю та 300 грн. за його межами. Послуга доставки складає 30 грн. та 50 грн. відповідно. Вона надається безкоштовно при замовленні страв на суму під 450 грн. та 500 грн.

Наступна стаття >Наступна стаття