Як їдять бургери різні типи людей?

2024-05-17

Великі американські бургери - страви, перед якими встояти практично неможливо. Пухка булочка, наповнена соковитим м'ясом, ароматним соусом, ніжним сиром, свіжими овочами та безліччю інших компонентів, дарує море незабутніх відчуттів і створює відчуття ситості. Якщо вдома ви можна замовити бургери та куштувати їх як завгодно, то коли завітаєте у наш заклад Pasazh Adlera, можете дещо розгубитись і хвилюватись, щоб не забруднити одяг, руки й обличчя. У цій статті ви дізнаєтесь, як правильно їсти бургер та які існують найпопулярніші способи його споживання.

 

Як їсти бургер правильно та яких порад слід дотримуватись?

Наш бар Пасаж Адлера 13 підготував для вас цікавий гайд, як їсти бургер обирають більшість наших гостей:

  1. Руками. Цей спосіб вважається найбільш правильним, він практикується всюди. Якісний і смачний бургер повинен бути соковитим, тому щоб не виникало неприємностей, його варто їсти над столом, поряд завжди мають бути серветки та тарілка. 
  2. За допомогою ножа та виделки. Цей спосіб споживання бургера не є зовсім правильним, але якщо ви хвилюєтесь, як виглядатимете зі сторони, скористайтеся столовим приладдям. Наш бар Пасаж Адлера 13 радить розрізати бургер на 2 або 4 частини, адже якщо розділити його на дрібні шматки, сік втратиться і страва стане не настільки привабливою візуально.
  3. Спеціальними рукавицями. Бажаєте скуштувати топові бургери Тернопіль у нас, проте не хочете забруднити руки, - одягніть тонкі рукавички. Тут все дуже просто: використовуйте їх під час споживання страви, а опісля зніміть - ваші руки залишаться чистими. 

Ми радимо дотримуватись таких рекомендацій, щоб процес споживання бургерів приносив насолоду та комфорт:

замовити бургери пасаж адлера

  • Розслабтеся та візуально оцініть розміри страви.
  • Візьміть бургер обома руками таким чином, щоб ваші мізинці підтримували нижню булочку, а не охоплювали верхню.
  • Наш бар Тернополя Пасаж Адлера 13 рекомендує тримати бургер в руках міцно, не перетискаючи, щоб не випала начинка та не втратилась її соковитість.
  • Не зайвим буде “розігрітися” перед початком споживання страви. Оскільки вона доволі велика, ми радимо декілька разів відкрити та закрити рот, що з першої спроби відкусити якнайбільший шматок.
  • Ніколи не забувайте користуватись серветками, а щоб ваші руки залишались чистими, ми приносимо одноразові рукавички.
  • Намагайтесь не використовувати столового приладдя, оскільки велика вірогідність того, що в процесі розрізання страви втратиться соковитість.

Дотримуйтесь таких порад і процес споживання бургерів не лише принесе задоволення, а й позбавить вас дискомфорту.

Читайте також: Ми не гарантуємо, що бургер з Пасажу Адлера вирішить ваші проблеми, проте настрій підніме точно!

 

Цікавить доставка - бургери та інші популярні страви ми готові привезти куди завгодно!

Коли немає змоги завітати у Пасаж Адлера 13, щоб насолодитися топовими бургерами з розмаїттям начинок, чудовим виходом із ситуації стане за межі міста та в Тернопіль доставка їжі. Не лише бургери представлені в меню. Ви можете замовити на доставку ідеальні закуски для веселих посиденьок з близькими, основні страви різних кухонь світу, у тому числі мексиканської, супчики для наповнення організму енергією та солодкі смаколики. Асортимент страв справді великий, тому кожен з вас знайде для себе улюблену їжу. Якщо вас цікавить доставка, бургери і інші страви ми привозимо за попереднім замовленням на сайті чи за номером 068-055-77-11. Доставка їжі Пасаж Адлера 13 - актуальна послуга, коли хочеться відпочити в неформальній атмосфері чи з певних причин не можете відвідати наш заклад. 

Наступна стаття >Наступна стаття