Як урізноманітнити своє харчування в піст? Пісне меню від Сім'ї ресторанів

2021-04-15

Як відомо, дотримання посту допомагає людині фізично оновити власний організм, оскільки тимчасове утримання від споживання ряду продуктів допомагає нормалізувати кров’яний тиск, зняти напруження і нервовість та, що найважливіше – поліпшити самопочуття, зовнішній вигляд та сон. Однак, піст є не приводом відмовляти собі у всьому смачному, оскільки мережа Сім’я ресторанів Файного міста пропонує на вибір пісні страви, які зроблять його дотримання для Вас значно легшим та приємнішим.

Пісне меню з оригінальними стравами від Сім'ї ресторанів Файного міста

Пісне меню в Клубі Файного містаСаме для наших клієнтів під час щорічних великих постів ми розробили унікальне пісне меню, в яке включено десятки різноманітних смачних пісні гарячі страви та яке представлено у наших закладах в клуб Файного міста Тернопіль та ресторані На небі.

Ресторан На небі пропонує пісні страви української кухні в п’яти позиціях, які ідеально поєднують в собі приємний вигляд, смак, вартість та повністю перевернуть ваше уявлення про страви з овочами:

  • Ароматний крем-суп із цвітної капусти, що готується на рисово-мигдалевому молоці, з гливами та крутонами вартістю всього 67 грн за порцію 330 г;
  • Соковитий мікс салату з овочами-гриль та сиром тофу вартістю 85 грн за порцію 230 г. До складу входять також кабачки, баклажани, перець болгарський, шампіньйони та морква;
  • Брускети з печеним буряком, гуакамоле та пюре полуниці з основою пшеничного багета. Зарядись енергією всього за 75 грн за порцію 140 г;
  • Цвітна капуста з кукурудзяним пюре, декорована листям салату вартістю 69 грн за 240 г;
  • Картопля смажена із білими грибами вагою 220 г та вартістю 73 грн.

Меню ресторану європейської кухні Клуб Файного міста Тернопіль також передбачає страви для кожного любителя чогось смачненького під час посту:

  • три невеличких брускети із шоколадом вартістю 65 грн;
  • цвітна капуста-фрі за 61 грн – а ви коли-небудь смакували підсмажену цвітну капусту? Це варто спробувати!
  • баклажан-гриль на кускусі вартістю 75 грн за порцію;
  • ніжні тортеліні з білими грибами у грибному соусі за 71 грн;
  • традиційний вінегрет лише із найсвіжіших моркви, картоплі, буряку та цибулі разом із листям салату та порцією капусти вартістю 59 грн.

Чому варто замовити їжу саме в мережі Сім’я ресторанів Файного міста?

Наше нове меню пісні страви – це чудова можливість відкрити по-новому для себе справжню сучасну та традиційну українську кухню. Завітавши до нашого ресторану за адресою вулиця Олени Кульчицької, 2, ви матимете змогу насолодитись пісні страви української кухні у стильному закладі із атмосферним інтер’єром та привітним персоналом, який в умовах пандемії COVID-19 та протиепідемічних обмежень буде перебувати в масках і рукавичках та із радістю допоможе Вам знайти вільний столик, проконсультує під час замовлення та обслуговуватиме протягом всього періоду перебування у нашому закладі, створюючи для Вас максимальний комфорт та затишок. Клієнтоорієнтованість – це наша фішка, оскільки ми постійно розвиваємось та вдосконалюємо наше меню, вигадуючи нові страви, аби кожні відвідини одного із закладів нашої мережі перетворювались для Вас на свято, чому всіляко сприятиме ідеальне поєднання смаку страв високої української та європейської кухні і демократичні ціни, доступні для кожного!

Крім того, ми відкрили можливість замовити їжу та усі пісні страви в будь-яку точку нашого міста та поза його межами, де б Ви не були, тому також заохочуємо Вас скористатись нашими послугами доставка їжі Тернопіль. Тому, шукаючи Тернопіль куди піти пам’ятайте, що мережа Сім’я ресторанів Файного міста – затишне місце, де можна надзвичайно смачно пісні гарячі страви, а кожен зможе знайти собі щось по душі!

Наступна стаття >Наступна стаття