Як скуштувати оригінальні азійські суші у себе вдома? Замовити їх у YOUNG

2019-10-28

Класичні суші-роли в наш час можна спробувати ледь не у кожному закладі. Але ресторан паназіатської кухні YOUNG приготував для своїх клієнтів щось особливе: у нас лише оригінальні рецепти суші і нестандартні поєднання – такого Ви не спробуєте більше ніде. Якщо бажаєте відчути справжній смак неперевершеної Азії, то Вам саме до нас. 

Доставка суші Тернопіль: унікальні суші-роли у вас вдома

sushiВи плануєте затишну сімейну вечерю, чи вечірку з друзями? Або просто хочете смачно поїсти щось справді цікаве і незвичне? Варто просто замовити суші в місті Тернопіль від  ресторану ЯНГ – і вже за короткий ви насолоджуватиметеся всіма тонкощами японського смаку.

Чому варто обрати суші та доставку саме у YOUNG? Тому що у нас безліч переваг:

  1. Завжди свіжа та якісна продукція. Наші кухарі дбають про кожну деталь. Неповторний смак наших страв японської кухні забезпечується поєднанням свіжих морепродуктів, найкращих видів сиру, рису, і корисних овочів. 

  2. Дотримання високих стандартів обслуговування клієнтів – це наш безумовний пріоритет. 

  3. Великі порції суші та унікальний асортимент. Ми не адаптуємо страви під українського споживача, тільки справжня Азія! Соєвий соус, імбир та васабі завжди додається у достатній кількості, а за необхідності можете замовити ще. 

  4. Вчасна та якісна доставка. Ви завжди можете бути впевнені, що подача страви буде така ж як у ресторані, а суші матимуть не лише бездоганний смак, а й вигляд.

  5. Суші з доставкою можна замовити як у будь-якому куточку міста Тернопіль, так і за його межами. 

Суші: меню від Party Restaurant YOUNG

Щоб замовити суші Тернопіль треба просто скористатися зручним додатком, чи зробити це на сайті або по телефону. 

У ресторані Янг меню включає наступні смачні та цікаві позиції:

  • Такеші з лососем.

  • Рол спайсі боніто.

  • Ебі рол з креветкою.

  • Уромакі кун сей з копченим лососем.

  • Унагі рол з вугрем.

Ці та інші суші можна замовити в місті Тернопіль з доставкою. Якщо ваш чек на суші в Тернопіль буде понад 450 гривень – доставка безкоштовна, за межі міста доставляємо безкоштовно, якщо замовлення від 500 гривень. 

Сім’я ресторанів Файного Міста цінує своїх клієнтів і гарантує бездоганний смак страв, якісні інгредієнти та оперативну доставку. 

А якщо хочете відчути східний колорит на повну, то завітайте у Party Restaurant YOUNG. Це нічний клуб нового формату, який поєднав гучні вечірки та смачну кухню. Ресторан паназіатської кухні охоплює страви Китаю, Японії, Таїланду та В’єтнаму. Доповнити таке смачне і нетривіальне меню може алкогольна карта з традиційними азійськими напоями та авторськими коктейлями.

Наступна стаття >Наступна стаття