Як правильно пити вино? Рекомендації ресторану НА НЕБІ

2019-08-16

Правила і традиції вживання вина давно переросли у цілу культуру, дотримання якої допомагає краще відчути букет та післясмак напою. Є певні рекомендації, яких дотримуються у всьому світі і ресторан NA NEBI не виняток. Ми навчимо Вас, як правильно смакувати вино не лише у закладі, але також за його межами.

Винна карта ресторану NA NEBI та декілька порад щодо правильного вживання вина

vineГості нашого закладу знають, що винна карта ресторану НА НЕБІ є найбільшою у всьому Тернополі, тому у нас завжди можна обрати щось оригінальне до своєї вечері. Вправні офіціанти порадять вино, що бездоганно пасуватиме до замовлених Вами страв. Є декілька рекомендацій стосовно розпиття і подачі вина, що доречні не лише для закладів, але також і вдома:

  • Температура подачі вина 10-12°С.

  • Після відкоркування пляшки, дайте напою трошки “подихати”. Якщо маєте під рукою декантер — взагалі ідеально, адже він допоможе максимально розкрити смак та аромат вина. Наші “файні” ресторани Тернополя за необхідністю можуть влаштувати для Вас феєричну процесію декантування.

  • Кожне вино особливе, тому завчасно підготуйте правильні келихи — окремі для червоного, білого та ігристого.

  • Зберігати відкорковане вино можна до трьох днів, але рекомендуємо не затягувати з цим та випити пляшку у день її відкриття.

  • Їжа має пасувати до Вашого вина, у цьому Вам із радістю допоможуть офіціанти ресторану у м. Тернопіль, меню якого чудово пасує до нашої колекції винних напоїв. Якщо смакуєте вдома, тоді біле до риби та морепродуктів, червоне до м’ясних страв — класичні поєднання.

 

Винна шафа нашого ресторану різноманітна, здатна вразити та догодити будь-якому гурману:

  • Вишукані зразки Нового та Старого світу.

  • Органічні та біодинамічні.

  • Ігристі.

  • Помаранчеві.

  • Українського виробництва (Херсонський, Закарпатський, Одеський, Миколаївський регіони).

Чим особливий наш ресторан української кухні?

Окрім найбільшої у місті винної шафи, наш ресторан української кухні може запропонувати гарний вибір смачних та оригінальних страв. Більшість із них відома українцям, адже вважається традиційними, але ми переосмислили їх склад і подачу, створили таке меню, що відображає гастрономічні вподобання сучасних тернополян. Секрет особливої вечері простий: grill and wine від ресторану НА НЕБІ!

Сучасна українська кухня, представлена чудовими стравами-гриль, ковбасками власного виробництва та локальними сирами, неймовірно смачними гарнірами та салатами. До цієї смакоти якнайкраще смакує келих вина Старого або Нового світу з нашої колекції, але ще більшого шарму трапезі додає розкішний краєвид, що простягається з тераси шостого поверху. 

Ви будете приємно вражені затишною атмосферою, модерновим дизайном зі вкрапленнями традиційної стилістики, а ще привітним сервісом, що його пропонує наш ресторан. Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 2-А (шостий поверх) — ми чекаємо на Вас щодня!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття