«Я БИ ЗРОБИВ КРАЩЕ» - залишайте свої відгуки та пропозиції після відвідування наших закладів

2021-09-02

Одним із найбільш яскравих показників відповідальної діяльності будь-якого закладу в готельно-ресторанній сфері є можливість залишити власний відгук після його відвідування і отримати відповідь адміністрації про втілені кроки щодо подолання виявлених проблем в обслуговуванні. Саме такі ресторани Тернополя представлено в Сім’ї ресторанів Файного Міста.

Заклади Тернополя від Сім'ї ресторанів: чекаємо на Ваші відгуки!

Сім’я ресторанів Файного Міста – унікальні тематичні заклади Тернополя, які надають можливість кожному поласувати стравами високої національної кухні різних країн Світу, зокрема США, Мексики, Франції, Італії, України, Японії, Європи та Азії в затишній невимушеній атмосфері в серці Тернополя. Із Сім’єю ресторанів Вам більше не доведеться мізкувати над тим, Тернопіль де поїсти, оскільки наші ресторани Тернополя забезпечать Вам найбільше у місті різноманіття надзвичайно смачної їжі за демократичними цінами:

Заклади Тернополя: атмосфера в ПАБі Файне місто

  • Нонаме клуб – заклад для справжніх любителів всього «мексиканського», де можна не лише відірватись на повну та зануритись в атмосферу андеграунду, але й розслабитися та відпочити в оточенні кактусів та тематичних графіті, що ілюструють динамічні битви на Дикому Заході;
  • Ресторан На Небі Тернопіль – сучасна українська кухня, де Ви можете замовити страви гриль і спостерігати за їх приготуванням на велетенському грилі, розташованому в центрі зали!
  • Ресторан YOUNG Тернопіль – заклад із запальною атмосферою нічного клубу, що у форматі party-ресторану поєднує десятки страв традиційної азійської кухні, лаунж-бар зі смачним алкоголем та крутезні вечірки під сети пісень діджеїв!
  • Клуб Файного Міста Тернопіль – затишний та сучасний заклад у стилі ф’южн, що пропонує насолодитись стравами італійської кухні та авторськими коктейлями;
  • Пасаж Адлера 13 – найбільший в Тернополі бар, що започаткував міську культуру споживання справжнього та якісного алкоголю. Сюди варто завітати й тому, щоб обрати улюблений американський бургерний сет із 16 представлених в його меню!
  • Jan amor – сімейний ресторан, насолодившись морепродуктами, келихом вина та стравами авторської кухні з нотками французьких традицій якого, Ви зможете не лише відпочити душею з дорогою для Вас людиною, а й задумаєтесь про купівлю путівки на французький Лазуровий берег!
  • Файне місто паб – пивний ресторан зі стравами європейської й сучасної української кухні та багатим розмаїттям сортів хмільного та оригінальною закускою, які особливо приємно споживати у затишній атмосфері вишуканого дерев’яного інтер’єру із живими рослинами, що нагадує паб.

Сім’я ресторанів – це найкращі заклади Тернополя для відпочинку, на розвиток яких кожних відвідувач може впливати: ми завжди раді почути та прочитати Ваші пропозиції або скарги, тому закликаємо Вас завжди залишати власне враження про відвідування наших ресторанів, відсканувавши QR-код, який Ви отримуєте одночасно із рахунком. Ми позиціюємо себе як найкращі ресторани Тернополя, тому прагнемо вдосконалюватись та бути кращими для власних відвідувачів.

Гадаєте Тернопіль куди піти? Однозначно завітайте до Сім’ї ресторанів!

Якщо Ви досі не переконались, що Сім’я ресторанів Файного Міста – найкращий варіант Тернопіль куди піти та провести вечір, тоді заохочуємо Вас відвідати наші ресторани Тернополя, спробувавши фірмові страви, що пальчики оближеш, бренд-шефа мережі та справжнього кулінарного чарівника Тимофєєва Вадима!

Наступна стаття >Наступна стаття