Вина Австралії в ресторані "Jan Amor"

2019-05-21

Сімейний ресторан «Ян Амор» в Тернополі запрошує жителів та гостей міста відпочити та відзначити святкові події у приємній атмосфері. Ми пропонуємо клієнтам страви високої кухні, приготовані висококласними кухарями з найсвіжіших продуктів. Проте, вишукана та різноманітне європейське меню – не єдина принада від ресторану «Ян Амор». Наші гості отримують чудову нагоду насолодитися смаком елітних вин від всесвітньо відомих виробників. В Україні, переважно, добре відомі європейські бренди. Проте, справжні гурмани та знавці вишуканих вин високо оцінюють напої з інших континентів. Ми також не обмежуємося виключно європейськими виробниками. Кожен, хто прагне розширити свої знання про найкращі алкогольні напої світу та отримати нові враження, повинен провести дегустацію вин Австралії у ресторані «Ян Амор» від «Файного міста». Вони варті уваги та приємно здивують вас оригінальним смаком.

Колекція австралійських вин в ресторані "Jan Amor" від сім'ї ресторанів "Файне Місто"

Спроби вирощувати виноград у цій країні здійснювалися буквально з перших днів колонізації. Проте, кліматичні особливості вносили корективи та унеможливлювали розвиток промислового виноробства. Лози давали чудові ягоди, але вони не були придатні для виготовлення напоїв, здатних конкурувати з європейськими винами. Основоположником австралійського виноробства вважається Джеймс Басбі. Він емігрував на зелений континент з Шотландії у 1824 році. Джеймс Басбі був професійним виноробом. Підприємець завіз до Австралії лози кращих сортів з Франції та Іспанії, заснував кілька плантацій у різних кліматичних регіонах. Виноград адаптувався до місцевих погодних умов, проте масове промислове виробництво вина було налагоджене лише у другій половині ХХ ст. Причина – спекотний та посушливий клімат Австралії. Виноград дуже швидко перестигав. Вина, виготовлені з цих ягід відрізнялося підвищеним вмістом спирту, занадто високою міцністю та недостатньо збалансованим смаком. Саме тому вони не могли конкурувати з європейськими напоями. Ситуацію докорінно змінили сучасні технології. Сьогодні на виноградних плантаціях Австралії є системи штучного поливу, що дозволяють регулювати терміни росту та дозрівання ягід, кислотність та вміст цукру. Місцеві виробники використовують механічний спосіб збору урожаю. Це значно прискорює процес та дозволяє запобігти перезріванню ягід. Головні виноробні регіони розташовані у Південній та Східній Австралії. Саме тут найсприятливіші кліматичні умови для культивування найкращих сортів винограду. Місцеві виробники пропонують якісні червоні вина світового рівня.

 Einig-Zenzen – скуштуйте вишукані напої від лідера австралійського виноробства у ресторані «Ян Амор» в Тернополі

Компанія Einig-Zenzen – родинне підприємство, засноване в 1939 році, хоча, перші згадки про цю династію виноробів датовані ще 1636 роком. Штаб квартира компанії розташована в німецькому містечку Кайзерзеш. Проте, виноробні підприємства та плантації Einig-Zenzen знаходяться в багатьох країнах. Компанія використовує виноград з 200 різних регіонів світу. Einig-Zenzen орієнтується на автохтонні сорти кожної країни. Компанія має власну лабораторію, практикує жорсткий контроль якості та працює у повній відповідності до міжнародних стандартів IFS.  Австралійський бренд компанії – Einig-Zenzen Crocodile Creek. Він пропонує елітні купажі, виготовлені з винограду сортів Шародне та Семільйон, вирощених в південно-східному регіоні біля міста Ріверіна. Гості ресторану «Ян Амор» у Тернополі отримують чудову нагоду насолодитися вишуканим смаком найкращих напоїв бренду Einig-Zenzen Crocodile Creek.

  • Біле напівсухе вино з легким, освіжаючим та чудово збалансованим смаком. В ароматі переплетені нотки ананасу, яблука, груші та нектарина з ледь відчутним пікантним відтінком горіха. Це вино стане вдалим доповненням до вишуканих страв з риби та холодних закусок.
  • Cabernet Sauvignon. Червоне напівсухе вино. Напій вражає повнотілим, ідеально збалансованим смаком з вишуканими фруктовими нотками. Аромат вина розкривається відтінками червоних фруктів, чорної смородини та вишні. Гурмани радять вибирати цей напій до стейків та пряних сирів.

Винна карта «Ян Амор» здатна задовольнити найвимогливіший смак. Це кращий захід для приємного відпочинку в Тернополі. У нас можна смачно повечеряти, насолодитися вишуканими напоями та чудовою атмосферою у колі друзів, колег та близьких. Незважаючи на високий рівень сервісу, ми здивуємо вас демократичними цінами. Чекаємо на вас і гарантуємо – ви отримаєте справжню насолоду та станете постійним клієнтом ресторану «Ян Амор» від «Файного міста».

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття