Ви ще досі не були у Party Restaurant YOUNG? Ось 3 суттєвих причини чому варто завітати до нас!

2019-10-19

ЯНГ – це унікальний в своєму роді заклад, де нічний клуб вдало поєднаний з рестораном паназіатської кухні. Тут можна спробувати справжні страви країн Азії та драйвово відпочити на запальній вечірці.

Заклади Тернополя ще не були представлені подібним форматом!

YOUNGЯкщо Ви досі не заходили в YOUNG, потрібно це негайно виправити. Назвемо вам як мінімум три суттєві причини, чому варто завітати до нашого закладу.

  • Тут найкращі вечірки, де можна класно провести час і потанцювати під запальні сети крутих діджеїв. Стильний інтер’єр у червоних тонах з неоном та флуоресцентними вивісками додає атмосфері унікальності та запалює енергією. Є також лаундж клуб, де панує атмосфера релаксу.

  • Оригінальна паназіатська кухня, яку можна спробувати лише в Азії, або в нас. Party Restaurant YOUNG пропонує такі страви В’єтнаму, Китаю, Таїланду і Японії, які має в меню далеко не кожен ресторан східної кухні. При цьому страви не адаптовані під українського споживача – тільки справжнє східне гастрономічне задоволення.

  • Коктейльна карта, якої не мають жодні нічні клуби Тернополя! У меню Янг ви знайдете як класичні напої, так і традиційний алкоголь країн Сходу: саке, байцзі, рисове вино. Але безумовною фішкою закладу вважається карта рому, що налічує 59 позицій.  

Доставку суші Тернопіль замовити можна в YOUNG

Уся азіатська кухня Янгу доступна для замовлення додому чи на офіс. Ми пропонуємо Вам оригінальні та різноманітні суші-роли, які справді здивують як смаковими якостями, так і цікавими поєднаннями. Де ще можна скуштувати в’єтнамський фреш-рол з овочами та зеленню чи рол з качкою?

До речі, гостям закладів сім’ї ресторанів Файного, до яких належить і Янг, при замовленні доставки не потрібно обмежувати себе рамками однієї концепції. В одному замовленні можна поднати страви від від Пабу чи Клубу, а також від Young та Пасаж Адлера 13.

Що потрібно знати про доставку від сім’ї ресторанів «Файне місто»:

  • Доставка їжі у місті Тернопіль можлива при мінімальному замовленні від 200 гривень та за межами міста при замовленні від 300 гривень.

  • За доставку замовлення на суму 450 гривень і більше в межах міста, а також 500 гривень та більше за його межі, платити не потрібно, вона безкоштовна. В інших випадках її вартість становить всього 30 гривень.

  • Для замовлення страв можна скористатися як сайтом, так і спеціальним додатком. Замовити бажані позиції можна і по телефону. 

Нас цікавить думка клієнтів про наші заклади, тож просимо залишати Вас щирі текстові або фото-відгуки про Сім’ю ресторанів «Файне місто» на гугл-бізнес, в соціальних мережах та на сайті.

Наступна стаття >Наступна стаття