Ви обов'язково повинні це спробувати! - авторські бургери в Бар Пасаж Адлера 13

2021-09-03

Якщо середньостатистичного українця запитати про те, з чим у нього асоціюються Сполучені Штати Америки та американська кухня, то, напевно, він одразу назве бургери. Хоча й американська їжа є достатньо різноманітною, важко не погодитись, що бургери Тернопіль є головною окрасою американського фастфуду. Якщо Ви хочете спробувати великі, соковиті та поживні бургери, то найкращим місцем в Тернополі, аби замовити бургер є один із закладів мережі Сім’я ресторанів Файного Міста – Бар Пасаж Адлера 13!

Бургери Тернопіль в Пасажі Адлера 13: незабутній смак, що варто відчути кожному!

Бар Пасаж Адлера 13 по праву може називатись закладом, що пропонує приготовані по унікальних авторських рецептах бургери Тернопіль у найбільшій кількості варіацій в Тернополі, які Ви не зможете спробувати більше ні де в місті. Ця американська їжа є надзвичайно смачною, тому представлена в нашому меню аж у 16 різновидах, аби кожний клієнт мав змогу якомога краще пізнати американську кулінарну культуру та обрати власний найулюбленіший бургер, кожен з яких подається в сеті з соусом гриль та порцією картоплі фрі:

Бургери Тернопіль в Пасажі Адлера 13

  1. Сет «Double Burger Grill»;
  2. Сет «Chicken Cheese Burger»;
  3. Сет «Chicken Buffalo Burger»;
  4. Сет «Chicken Tai Burger»;
  5. Сет «Premium Burger»;
  6. Сет «Burger Grill з телятиною»;
  7. Сет «Cheese Burger з телятиною»;
  8. Сет «Chicken Burger»;
  9. Сет «New Texas Burger»;
  10. Сет «True Burger з трюфельною ванною»;
  11. Сет «New круасан – бургер з креветками»;
  12. Сет «Burger Wild Turkey»;
  13. Сет «Royal Burger з телятиною»;
  14. Сет «Black Baffalo з телятиною»;
  15. Сет «Burger Умамі»;
  16. Сет «Burger Tuna».

Окрім того, Пасаж Адлера 13 пропонує замовити бургер із різноманітними додатками:

  • батат фрі та соус чеддер;
  • сирна ванна на основі чеддеру та вершків;
  • трюфельна ванна на основі чеддеру і вершків з додаванням трюфельної пасти.

З Пасажем Адлера 13 американська кухня тепер стане Вашою улюбленою!

Як бачите, американська кухня може здивувати навіть найбільш вибагливого гурмана, тому закликаємо Вас якомога швидше скуштувати бургери й інші американські страви, представлені в меню Пабу Пасаж Адлера 13, та отримати величезну порцію гастрономічного задоволення!

Якщо ж Ви вже скуштувати всі запропоновані нами страви американської кухні, тоді запрошуємо Вас відкрити для себе сучасні кулінарні традиції Франції, Японії, Італії, Мексики та України в інших закладах мережі Сім’я ресторанів Файного міста. На Вас очікує:

  • затишна й невимушена атмосфера та відповідне тематичне оформлення кожного ресторану, що дозволяє з головою зануритись у культуру певної країни;
  • професійний та індивідуальний підхід відданих своїй справі адміністраторів, офіціантів та кухарів, що створюватимуть максимальний комфорт протягом всього Вашого перебування з дотриманням усіх протиепідемічних обмежень;
  • зручне розташування в центрі міста, що дозволяє водночас насолоджуватись стравами та краєвидами на визначні місця Тернополя.
Наступна стаття >Наступна стаття