Вся справа в соусі. Або те, що ви хотіли знати про соуси для піци

2022-06-27

замовити піцу

Піца для багатьох людей - це доволі звична страва, якою зараз досить важко здивувати. Проте якщо розглянути даний смаколик італійської кухні більш детально, то можна помітити суттєву різницю. Кожен заклад його готує по-іншому. Щоб відчути справжній смак піци з рідними та близькому серцію галицькими нотками, слід завітати у паб Файне Місто. Тут працюють кулінарні майстри, які приділяють особливу увагу тісту, начинці та соусам. До речі, про останні компоненти і піде мова у статті. А чи знали Ви, що для приготування цього смаколика використовується не лише класичний томатний, а й білий соус для піци. А цікаво, з чого він складається? 

 

Томатний соус для піци VS вершковий: яку можна замовити піцу Тернопіль у нас?

Файна піца відрізняється не лише унікальним тістом, яке проходить подвійний процес ферментації, а й великим вибором соусів. Наші піцайоло для створення страв використовують наступні:

  1. Томатний соус для піци. Це традиційний інгредієнт, що готується власноручно з використанням лише свіжих та якісних помідорів. Їх смак чудово доповнюють спеції, які підбираються у індивідуальному порядку, в залежності від начинки піци.
  2. Вершковий соус для піци. Він ніжний, смачний і ароматний. Неважко здогадатися, що готується даний компонент з використанням вершків. Делікатний смак соусу дає можливість додавати його в будь-якій кількості, не ризикуючи зіпсувати італійську страву. Він гармонійно поєднується з куркою, шинкою, грибами, мідіями і іншими продуктами, які найчастіше використовуються в якості начинки, тому піцу ним ніяк не вийде зіпсувати.
  3. Сирний соус. В ньому ніжний вершковий смак поєднується з ароматним сиром. Він ідеально гармонує з овочами, тому підходить для приготування вегетаріанської піци. А ще його ми використовуємо для створення фірмової сирної. Це чудовий варіант для прихильників даного молочного продукту.
  4. Песто. Без соусу песто неможливо уявити італійську кухню, як, і втім, без піци. А що ж буде, коли їх гармонійно поєднати?! Вийде страва, яка смакуватиме просто «bellissimo». І ми, СРФМ, це врахували. Для приготування соусу у у нас використовуються кедрові горішки, запашний зелений базилік, оливкова олія, свіженькі помідори, ніжна моцарелла, насичений пармезан, пікантні каперси, орегано. Таку замовити піцу Тернопіль неодмінно варто.

Ці соуси для піци пропонує паб Файне місто. Всі вони готуються власноручно, тому смакують, ніби Ви знаходитесь в Італії і куштуєте кулінарні шедеври корінних італійців.

 

Піца доставка Тернопіль - це швидко, зручно і доступно!

На нашому сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку Ви можете уважно переглянути меню та обрати улюблений смаколик. У пабі Файне Місто піца готується по-особливому. Для її створення наші кулінари використовують різноманітні соуси, які придають страві не лише соковитості, а й витонченості смаку. Тернопіль піца пропонується різноманітна. У меню представлені наступні популярні позиції: “Маргарита”, “Салямі”, “Прошутто”, “М'ясна”, “Пікантна Паппероні”, “Сирна”, “З куркою та сиром дор блю”. Тут неодмінно знайде улюблений смаколик кожен. Піца доставка Тернопіль здійснюється по місту та передмісті. Оформити замовлення Ви можете на сайті, у додатку чи по номерах телефонів 0980557711, 0352519444. Доставка піци Тернопіль виконується в суворо обумовлені терміни. Кур'єри приїжджають максимально вчасно та привозять їжу ще гарячою. Завдяки тому, що вона запаковується у сучасний еко-посуд, її можна одразу подавати на стіл. Ця страва неодмінно зробить Ваш вечір легким, позитивним і по-справжньому смачним. Організуйте сімейні посиденьки, відволічіться від сірої буденності, проведіть час з найдорожчими Вам людьми. А піца, свою чергою, прикрасить Ваш стіл, втамує голод і доповнить настрій.

Наступна стаття >Наступна стаття