Встигніть насолодитись сезонним меню з лисичками від Клубу Файного

2024-08-20

Наша головна ціль – відкривати для гостей нові смаки та дарувати приємні враження від споживання страв. Ми є той ресторан в Тернополі, який постійно експериментує з рецептами, змінює інгредієнти та шукає нові гастрономічні стратегії. А ще ми обов'язково доповнюємо меню Клуб Файного міста сезонними стравами, якими можна смакувати лише короткий проміжок часу. І саме зараз, коли грибний сезон у розпалі, радимо вам не втрачати можливість та продегустувати наші страви з лисичками. Повірте, ви точно будете вражені асортиментом кулінарних шедеврів з цим сезонним інгредієнтом. 

 

Що смачненького у Клуб файного меню? Оригінальні страви з лисичок!

замовити їжу клуб файного міста

Оновлення меню – це не банальна зміна страв. Це наш прояв любові до гостей закладу та бажання здивувати чимось ексклюзивним. Ті заклади Тернополя, які бояться експериментів та не розширюють авторські рецептури, не мають попиту серед клієнтів і не витримують конкуренцію. Ми ж хочемо подарувати вам максимум смаку, насолоди та користі, тому й ввели у меню страви з лисичок. Всі ці експериментальні варіації доступні не лише у стінах закладу – ви також можете замовити їжу в Тернополі з Клубу та оцінити майстерність наших кухарів, не виходячи з дому.

Які страви з грибів лисичок з'явилися у нашому меню? Огляд новинок:

  • Куряче філе з лисичками та броколі. Ніжність та гастрономічна насолода гарантовані тим, хто вирішить завітати у Klub Fainogo, щоб скуштувати цю страву. Страва подається з картопляним пюре та виглядає дійсно по-ресторанному. 
  • Медальйони зі свинини з лисичками. Для любителів м'яса ми теж маємо дещо особливе. Обсмажені на грилі медальйони та бекон ідеально смакують з молодою картоплею, апетитними лисичками й вершковим соусом. Це ідеальний баланс смаків, який не передати словами – варто просто замовити доставку їжі або завітати до нас у гості, щоб продегустувати цю сезонну новинку. 
  • Ніжка кролика з лисичками та молодою картоплею. Тушковане дієтичне м'ясо зі спеціями, білим вином й авторськими соусами не залишить вас байдужими. Картопля та гриби відмінно підходять для цього гастрономічного тандему.
  • Телячі медальйони з трюфельним пюре та лисичками. Телятина на грилі дуже цікаво смакує у поєднанні з грибами та трюфелем. Ексклюзивні спеції, шпинат і багато зелені вносять завершальний акцент у цю сезонну страву, яка 100% заслуговує звання «Найсмачніша їжа в Тернополі».
  • Фетучіні з лисичками та куркою. Поціновувачі класичної італійської кухні будуть вражені кулінарними експериментами Клубу. Спробуйте справжню ніжність на смак, адже це дійсно райська насолода.
  • Філе дорадо на шпинатній подушці з лисичками. Якщо захотілось чогось ексклюзивного та вишуканого, віддайте перевагу цій страві, яка є в меню Клуб Файного. Вона стане прикрасою вашої трапези як у нашому закладі, так і вдома.

У вас не так багато часу, щоб спробувати всі наші новинки, адже лисички – сезонні гриби. Не втрачайте можливість – приводьте до нас рідних, дивуйте їх смаками або ж користуйтесь доставкою. Їжа на замовлення з Клубу Файного дозволить вам відволіктись від приготування та подарувати вільний час рідним. 

Також цікаво: Що замовити поїсти у Файному: бестселери меню

 

 

Яка ще їжа на замовлення є в меню Клубу? 

Слід зазначити, що їжа на доставку не обмежується лише сезонним меню. Залежно від ваших смакових уподобань ви можете замовити й інші страви з нашого різноманітного меню: перші страви, холодні закуски, салати, сети до пива, страви для компанії, десерти, паста, бургери, страви на грилі тощо. Практично вся ця смакота доступна до замовлення та буде доставлена кур'єром максимально швидко додому, в офіс чи будь-куди. Їжа з доставкою подарує вам незабутні емоції, адже так важливо часом знаходити хвилинку для відпочинку й забувати про всі проблеми. 

Доставка Клуб Файного – більше, ніж просто смачно!

Наступна стаття >Наступна стаття