Всі на пікнік! Найсмачніший шашлик на доставку в Тернополі - Паб Файного міста

2023-06-21

З настанням тепленького сонячного літечка так хочеться проводити якомога більше часу на природі, подалі від шуму та буденної метушні. Літо - це ідеальна пора, щоб запропонувати друзям, родині, колегам чи коханій людині організувати пікнік, а його невід'ємною частиною, як відомо, вважається саме шашлик. Ніжне, соковите та надзвичайно ароматне м'ясо з присмаком димку завжди асоціюється з теплом, легкістю, релаксом, незабутніми враженнями. Щоб ним поласувати, не витрачаючи часу на його самостійне приготування, ми рекомендуємо вам звернутися у наш ПАБ Файного міста та скористатися такою послугою, як доставка шашлика в Тернопіль і передмістя. Завдяки тому, що вона виконується на професійному рівні, вам вдасться насолодитися ще гарячою стравою на природі у колі близьких вам людей!

 

доставка шашлику тернопіль

Доставка шашлика по Тернополю та на околиці: проведіть час на природі без зайвих турбот!

Наш популярний серед містян і гостей ресторан Pub Faine misto радить замовити шашлик у Тернополі та прилеглих селах, щоб провести час на природі не лише весело, а й смачно. Ця страва вважається однією з найкращих у місті, адже її готують досвідчені кухарі. Щоб м'ясо вийшло соковитим і запашним, щоб воно просто тануло в роті та передавало усі смакові відчуття, ми попередньо його маринуємо. Для цього у нас застосовуються лише перевірені роками рецепти маринадів, в результаті чого вже готова страва виходить дуже ніжною, з невимовно м'якою серединкою й апетитною хрусткою скоринкою. 

Якщо бажаєте організувати пікнік і спробувати ідеальний шашлик у Тернополі, доставка з нашого пабу стане найбільш вдалим рішенням. У меню представлені наступні його варіації:

  1. Зі свининою. Це незмінна класика, яка користується неабиякою популярністю серед наших клієнтів. Для приготування страви ми застосовуємо основний інгредієнт - свинний ошийок, де м'ясо ідеально гармонує зі шматочками сала, що придає йому ще більшої соковитості. Щоб підкреслити смак шашлику, ми додатково подаємо ароматну мариновану цибулю та злегка пікантний соус барбекю.
  2. Курячий. Таку замовити їжу в Тернополі та передмісті бажають здебільшого жінки, адже курятина сама по собі вважається легким і дієтичним продуктом. Для приготування вишуканого шашлику ми використовуємо відбірне куряче філе, яке проходить процес маринування, за рахунок чого виходить ще більш ніжним і соковитим. Страва у нас подається з лавашем, спеченим власноруч, крафтовим соусом барбекю та маринованою цибулькою.

Доставка шашлика Тернопіль від нас, СРФМ, - це чудовий вихід із ситуації, коли є величезне бажання організувати пікнік, проте зовсім не хочеться брати з собою мангал, шампури і відправлятися на пошуки дров. Здійсніть замовлення страви тут і насолоджуйтеся дійсно безтурботним відпочинком, а ми його зробимо ще й надзвичайно ситним і смачним!

Читайте також: За вікном дощ? Доставка їжі від Файного виручить у будь-яку погоду

 

замовити шашлик тернопіль

Проживаєте на околиці чи в місті Тернопіль - доставка їжі для пікніка стане чудовим рішенням: що ще можна замовити в нас, окрім шашлика?

Якщо вас цікавить у передмісті чи місті Тернопіль доставка їжі для посиденьок на природі - ми, СРФМ, пропонуємо вам звернути увагу не лише на шашлик. Плануєте організувати відпочинок компанією - ідеальним рішенням стануть наші сети, що готуються на грилі. Вони переважно включають м'ясні страви, овочі та картоплю. Подаються наші сети з різними видами соусів, що додають їм пікантності та ще більш чітко виражених смакових ноток. Коли хочете розслабитися з келихом чи пляшкою пінного в руках, ми рекомендуємо вам сет сиров'ялених закусок, пікантні креветки, пивну тарілку з салямі або бастурмою чи їжу, приготовлену у фритюрі. Якщо ви обожнюєте курочку, нам хотілось би запропонувати вам гостренькі крильця баффало, курячі стріпси чи нагетси, а коли всі учасники посиденьок в захваті від цього м'яса, тоді ваш пікнік успішно доповнить щедрий "Чікен сет" на середню чи велику компанію. Цікавить у місті Тернопіль їжа, яка ідеально підійде для організації вдалого пікніку - замовте страви, що пропонуються у нас, у Пабі Файного Міста. Розмаїття позицій, щедрі порції, вишукані смаки, сучасна подача та практичне оформлення - те, що однозначно сприяє піти на природу й організувати веселий відпочинок. Для здійснення замовлення ми радимо відвідати сайт fainemisto.com чи зв'язатися безпосередньо з адміністрацією за номером 068-055-77-11. Замовлення їжі у Тернополі та ближніх селах від СРФМ ще ніколи не було таким простим, швидким і доступним!

Наступна стаття >Наступна стаття