Всі дороги ведуть в Пасаж: оригінальні коктейлі та вечірки до 4 ранку

2019-05-26

Хороший відпочинок – це саме та життєдайна енергія, що дозволяє тримати хвіст пістолетом протягом робочих буднів, штовхає нас уперед. А де можна класно провести час? Найбільший у Тернополі бар – чудове для того місце! Пасаж відомий своїми коктейлями, оригінальною закускою, незрівнянними офіціантами і барменами, які точно знають рецепт Вашого позитивного настрою.

Бар Пасаж Адлера 13: авторські коктейлі та фірмові настоянки на травах – вечірка буде запальною!

Якісний і смачний алкоголь, правильна подача і веселі жарти офіціантів – хороший старт для Вашої party із друзями. Скільки людей, стільки і смаків, але Пасаж здатен догодити кожному гостю, тому готуйтеся до алкотуру:

✓ Класичні бестселери та нова генерація – BRAMBLE, OLD FASHIONED, HOLY TRINITY, CORONARITA.

✓ Авторські коктейлі-призери всеукраїнських конкурсів – ADLER'S CLUB 13, DRUNKEN TIMMY, TIKI TAK.

✓ Настоянки та наливки – малина з перцем чилі, обліпиха-розмарин, ром на халві.

✓ Коктейлі на основі мартіні, безалкогольні позиції.

Сучасна барна культура у закладі Файного має на меті навчити гостей правильно вживати напої. Ми презентуємо нові смаки і поєднання, використовуємо оригінальні компоненти. Офіціанти та бармени Пасажу зорієнтують Вас в асортименті (а він чималий!) та допоможуть обрати алкогольні коктейлі саме під Ваш смак.

Нічний бар Пасаж Адлера 13: тут Вас зустрінуть як старих добрих друзів – напоять авторськими коктейлями та нагодують оригінальними закусками!

Найбільша у Тернополі коктейльна карта – це не єдина перевага Пасажу. Привітне обслуговування та загальна атмосфера бару налаштовує на гарний вечір, а смачні закуски доповнюють колорит закладу.

Клубна їжа зазвичай складається з фаст-фуду та легких закусок. У меню Пасажу, натомість, є не лише бургери та сети на компанію – тут можна добре поїсти і навіть замовити доставку додому. Страви американської, іспанської та мексиканської кухонь чудово поєднуються як з пивом, так і з коктейлями.

Їсти подвійний бургер-гриль, пити Апероль Шприц та жартувати з друзями під класну музику – місія здійснена у Пасаж Адлера 13! Бар працює до четвертої ранку, тому вечірка триватиме всю ніч!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття