Вишуканий смак до будь-якого свята з морепродуктами преміум-класу від ресторану Jan Amor

2019-05-26

Море має безліч відтінків – його свіжість та ні з чим незрівняний смак допомагають відчути морепродукти. Але тут надзвичайно важлива якість кожного інгредієнта, майстерність кухаря та його здатність розкрити усі властивості продукту. Ян Амор – це особливий ресторан. Тернопіль завдяки нам може насолоджуватися бездоганним смаком морепродуктів преміум-класу та куштувати найкращі страви європейського світу.

Сімейний відпочинок із морським присмаком у Jan Amor

stravaПерше, що спадає на думку, коли чуєш про морепродукти – це устриці. Не кожен ресторан у Тернополі може похизуватися бездоганною якістю цього продукту. Наш заклад працює з відомим виробником устриць норманської групи, уся продукція є сертифікованою і закуповується невеликими партіями задля збереження ідеального смаку та свіжості. Справжні устриці, що приїхали до Вас прямо із Франції, у Ян Амор перевтілюються на:

  • Устриці запечені з сирним соусом та ікрою Тобіко.
  • Устриці по-французьки – додається лимон, бальзамічна заправка та кисло-солодкий соус.
  • Устриці і вино – устриці по-французьки та біле сухе вино. Чудове поєднання, яке не потребує коментарів!

Вишукані страви з морепродуктів у меню Ян Амор не обмежуються устрицями:

  • Креветки у беконі з часником і тим’яном.
  • Креветки тигрові Катафі.
  • Паста з креветками власного виробництва з чорнилом каракатиці, базиліком, помідорами і вершками.
  • Вершковий суп з морепродуктами – Чаудер.
  • Салат з морепродуктами та печеним перцем (салатний мікс, кальмар, лосось, креветка тигрова, восьминіг, м’ясо мідії, кисло-солодкий соус).
  • Легкий салат з тунцем (медово-гірчична заправка, перепелине яйце, помідори чері, салатний мікс, тунець).

Святкування дня народження чи весілля з такими стравами точно залишиться у спогадах як щось особливе та казкове. Вашої уваги також заслуговує тихоокеанський тунець, який «прилітає» до нас ледь одразу не з моря. Пропонуємо скуштувати також наступні страви з корисної і дуже смачної морської риби:

  • Тунець з овочами та морквяним пюре.
  • Равіолі з лососем та червоною ікрою.
  • Лосось із зеленим пюре.

Страви з морепродуктів преміум-класу – це не примха і не ознака пихи, а лише бажання насолоджуватися якісною, корисною і смачною їжею. У нашому ресторані Ви на це можете цілком розраховувати.

Jan Amor – ресторан у Тернополі, який влаштує вишукане свято навіть за межами закладу!

Ян Амор – це сімейний ресторан. Затишний, закритий від метушні міста. Тут відпочивають родинами, зізнаються у коханні та святкують весілля. Страви з морепродуктів та розкішна колекція вина – це фірмова візитівка нашого ресторану.

Ми цінуємо кожного гостя та його бажання особливим чином організувати власне свято, тому надаємо таку послугу як кейтеринг. У нас персоніфікований підхід до замовлення, усе обговорюється між Вами, бренд-шефом та шеф-кухарем. Від меню до подачі страв – бездоганність та європейська вишуканість гарантовані!

Кухарі, офіціанти та бармени виїжджають на місце святкування, ретельно контролюють рівень організації та загальну якість. З Ян Амор кожна подія як свято!

Наступна стаття >Наступна стаття