Відпочинок зі смаком - сучасна українська кухня у ресторані НА НЕБІ

2019-05-26

Кухня повинна віддзеркалювати тенденції та настрої суспільства, вона вбирає у себе вподобання не тільки гастрономічні, але й стиль життя, настрій. Сучасні українці нестримні, креативні, знаходяться у творчих пошуках і тому традиційна кухня не здатна більше відображати сьогодення (хоча вона смачна, безперечно). Виходячи з цієї концепції, мережею «Файне Місто» було створено ресторан нового формату – заклади Тернополя тепер мають свою перлину.

Українська кухня у новій інтерпретації від ресторану «НА НЕБІ»: п’янкий алкоголь та неймовірні страви для Вас!

stovbОсобливість закладу полягає у тому, що він надзвичайно чутливий до настроїв українців та їх кулінарних смаків. Пообідати крем-супом вже звична справа, а з’їсти італійську пасту на вечерю – для більшості є нормою. Сучасна українська кухня є синтезом кулінарного надбання інших країн та власне традиційних компонентів і страв. «НА НЕБІ» – це унікальний нестандартний ресторан Тернополя, бо він культивує українське, але разом із тим крокує у ногу з часом.

Меню: українська кухня від нового улюбленого закладу тернополян:

✔ Страви на грилі є візитівкою ресторану, адже посеред зали розміщено гриль – спостерігайте за дивовижним процесом приготування ароматної рибки або соковитого стейку!

✔ Салати неодмінно будуть до вподоби кожному, хто ретельно слідкує за своїм харчуванням: частина страв готується з використанням овочів або м’яса на грилі – неймовірний аромат і користь гарантовано. Свіжість зелені, ніжність дієтичного м’яса доповнюються дивовижними заправками та оригінальними компонентами.

✔ Особливо пишаємося алкогольною картою «НА НЕБІ», адже тут нам вдалося втілити таку багатогранність смаку! Найбільша у Тернопільській області винна шафа, в якій можна знайти пляшки як українських, так і відомих закордонних брендів також причаїлася у нас. Також рекомендуємо скуштувати наливки, настоянки та бренді вітчизняного виробництва: ми впевнені, що такого витонченого букету Ви ще не смакували.

Ресторан української кухні NA NEBI: затишок та смакота, якої Вам не вистачало!

Гучні посиденьки з друзями чи сімейний відпочинок? У ресторані «НА НЕБІ» будуть раді кожному! Витончений український дизайн, що пройшов «файну» модернізацію здивує Вас оригінальністю та свіжістю. Смачна кухня, витончені напої, незрівняна атмосфера та розкішна панорама шостого поверху додадуть до Вашої скарбнички незабутніх вражень! Ознайомитися з меню та забронювати столик можна на fainemisto.com.

Наступна стаття >Наступна стаття