Відкриття телеканалу Тернопіль1 та грандіозне святкування в клубі ЯНГ

2019-05-26

Розвиток міста, його мешканців неможливий без творчих та ініціативних людей, які вкладають у справу час, сили, інтелектуально-творчі ресурси. Листопад 2018 року у Тернополі відзначився значущою подією, що безпосередньо торкається місцевого телебачення. Клуб YOUNG також долучився до важливого заходу і зробив свій внесок. Про що мова? Розповідаємо нижче!

Сім’я ресторанів Файного Міста та YOUNG вітають ТК «Тернопіль 1» з початком роботи!

mistoХто не знає про Юрія Фартушняка, який наразі є очільником та керівником місцевої радіостанції «УХ-радіо», а відтепер і нового телеканалу? 10 листопада відбувся перший ефір, почав своє функціонування інформаційно-розважальний кабельний канал телебачення «Тернопіль 1». Сім’я ресторанів Файного Міста рада бути причетною до цього свята, а як став у нагоді наш нічний клуб – читайте далі!

Хочемо також додати: 16.5 годин на добу в ефірі каналу будуть транслюватися авторські програми власного виробництва. Кожен тернополянин зможе обрати для себе цікаве – від наукового просвітництва та аналітики до перегляду кінострічок і дитячих мультфільмів. А що найкраще підходить для вечору за класними телепрограмами? Японська, в’єтнамська, китайська і тайська кухня від нашого закладу!

Азіатська кухня, зіркові візитери та знакові персоналії міста – YOUNG приймав у себе гостей з нагоди відкриття телеканалу «Тернопіль 1»!

Усі гості «Файного» в курсі, що азіатська кухня у ЯНГ смачна та оригінальна, однак, не тільки цим він привабливий. Грандіозне святкування на честь старту діяльності ТК відбулося саме тут, на учасників чекали безліч сюрпризів:

  • Пан-азіатська кухня та цікаві коктейлі від гуру барменської справи – святковий фуршет пройшов на «ура»!
  • Презентація програм та реаліті-шоу, що транслюватимуться незабаром. Пряма трансляція, флеш інтерв’ю та повний інтерактив із командою ТК – лаундж-бар сприяв комфортній та невимушеній атмосфері заходу.
  • Серед гостей були чиновники, народні обранці, журналісті та популярні блогери. Але «родзинкою» вечора стала незрівняна українська співачка Тіна Кароль. Які ще ресторани Тернополя можуть похизуватися такою запальною вечіркою? Лише ЯНҐ!

Цей клуб Тернопіль обожнює, так само, як і культурні діячі міста, тому нам довірили організацію урочистої презентації та гуляння. Хочете так само провести час, щоб про це дізналося усе місто? Ресторан східної кухні до Ваших послуг!

Наступна стаття >Наступна стаття