Відчуй затишок і розділи свято із рідними у ресторані Ян Амор

2019-05-26

Jan Amor – це заклад, в якому панує затишна атмосфера, тому тут варто відзначати важливі в житті кожної людини події. Він пропонує своїм гостям авторську кухню, яка сподобається навіть найбільш вибагливому гурману. Цей ресторан ідеально підходить для святкування заручин, весілля, хрестин, ювілеїв і т.д. Для таких подій він може прийняти до 30 гостей. В закладі також пропонується окрема ВІП-кабінка, яка розрахована на 8 осіб. Надання послуги кейтеринг – це ще одна суттєва перевага цього ресторану. Варто відмітити, що кейтеринг у Тернополі не настільки поширений, тому якщо виникло бажання його організувати, слід звернутись в Ян Амор.

Ресторани Тернополя для святкування весілля, заручин, хрестин

stravaРесторани Тернополя приємно дивують жителів міста. Але не всі заклади готові запропонувати своїм відвідувачам святкування різноманітних подій. Працівники Jan Amor з задоволенням розділять свято зі своїми гостями. Ресторан відзначається сучасним інтер’єром. Дизайнери приділили увагу кожній деталі, тому кожен відвідувач закладу залишиться задоволеним. Зручні стільці та столи забезпечують їм максимальний комфорт, а меню Ян Амор дає можливість обрати лише найбажаніші страви та напої. Окремої уваги заслуговує персонал. Адміністратор прислуховується до гостей закладу, тому задовольняє всі їх потреби та прохання. Офіціанти приносять замовлення вчасно, а також без затримки забирають уже пустий посуд. Тут панують чистота та затишок. Цей заклад ідеально підходить для святкування хрестин, весіль, заручин

Яке пропонує меню Ян Амор у Тернополі?

Не всі ресторани Тернополя для весілля та інших важливих подій пропонують настільки багате меню. Святкування весілля – це задоволення для молодят та запрошених людей, але не завжди бажане стає дійсністю. Якщо закохані хочуть провести час незабутньо, тоді ім варто відвідати саме цей заклад. Правильно розроблене меню в Ян Амор у Тернополі дає їм можливість обрати різноманітні страви та напої. Прихильники традиційної української кухні будуть у захваті від ніжного картопляного пюре, млинців к червоною ікрою, м’ясних страв. А чому б не здивувати гостей? Для цього молодятам слід замовити устриці , креветки чи салати з оригінальними складниками.

Якщо хочеться розділити з близькими святкування хрестин, заручин весілля, варто відвідати ресторан Ян Амор!

Наступна стаття >Наступна стаття