Відчуй всі переваги доставки їжі від сімї ресторанів Файного міста

2019-05-26

Любиш проводити час із друзями та родиною, але його завжди бракує через купу справ? Доставка обідів від Файного Міста допоможе тобі вирішити гастрономічне питання в один телефонний дзвінок! Більше не треба бігти у сусіднє кафе під час офісного ланчу, давитися сухим бутербродом чи істерично гасати кухнею, бо гості неочікувано завітали! Наша їжа на доставку не тільки смачно втамує найдикіший голод, але й наповнить тебе позитивом на весь день!

Страви з доставкою додому від Сім’ї ресторанів Файного Міста: твої переваги від замовлення саме у нас!

foodЧому наші страви з доставкою додому такі популярні серед тернополян? Секрет у смачній кухні та супершвидкому сервісі! Відчуй і ти всі переваги файної доставки:

  • Великі порції, також є сети для великих компаній.
  • Смачні та ситні блюда, деякі з них вже стали легендарними — чого лише варті наші панські деруни та клубні бургери!
  • Меню, що задовольнить кожного, адже до послуг гостей кухні чотирьох закладів. Треба суші-доставка? Будь ласка! Мексиканська кесадилья з індичкою? Бери ліпше одразу дві порції! А як щодо ніжних тортеліні з грибами? М-м-м, це нереальна смакота!
  • Усе завжди свіже та якісне. Виключно після того, як адміністратор прийняв замовлення, кухар починає готувати для тебе і твоїх рідних. Жодної заморозки, обов’язково свіжі овочі, м’ясо та рибка з місцевих фермерських господарств!

У нас можна замовити обід на офіс та прямо до твоєї оселі. Де б ти не мешкав, у якому районі Тернополя не проходила б твоя вечірка, Faine Misto вчасно привезе усі блюда гарячими та апетитними! Для цього просто зайди на сайт мережі, вибери з онлайн-меню будь-якого нашого ресторану страви (або можеш навіть поєднати їх в одному чеку) та зателефонуй нам!

Де замовити доставку їжі, щоб було смачно, доступно і швидко?

Варто один раз замовити доставку їжі у наших закладах і ти назавжди забудеш, що таке стояти у черзі супермаркету за снеками, готувати кнайпи на роботу та як зробити “обід з нічого”, коли друзі влаштували справжню навалу на твій холодильник! Нагадаємо про декілька особливостей:

  • КЛУБ та ПАБ Файне Місто приймає замовлення з 11 ранку до 12 ночі.
  • Пасаж Адлера 13 привезе страви з 12 дня до 12 ночі.
  • ЯНГ з 12:00 до 23:30.
  • Мінімальний чек для кур’єрської доставки 200 грн.!

До речі, вартість послуги 30 гривень, але ми з радістю сплатимо доставку за тебе, якщо чек буде від 400 гривень! А це вже чудовий привід зібрати усіх колег разом на обід і заощадити. Доставка суші та ролів, гарячих і ситних супів, найніжніших десертів і супер-мега-класних бургерів вже чекає на тебе!

Наступна стаття >Наступна стаття