Відчуй інтерпретацію сучасності в українській кухні у ресторані NA NEBI

2019-05-26

Сьогодні усе таке нестійке, нестримне і у постійному русі, чи не так? Українська кухня також модернізується, вона жива та гнучка. Ми вирішили закарбувати цей процес, інтерпретувати його у власному баченні щоденної трапези сучасних українців.

NA NEBI: унікальний ресторан Тернополя, що має свій погляд на звичну українську кухню

faineЧому наша мережа закладів вирішила дещо відійти від звичної концепції? Українці постійно розвиваються, прагнуть нового, цікавляться іншими культурами і звичаями. Разом із тим трансформуються і кулінарні вподобання: традиційні страви вже не мають такої пріоритетності, як колись. Ми відчули цю тенденцію і вирішили запропонувати альтернативу звичним стравам, що увійшли до щоденного раціону більшості українців.

Смачна кухня, адаптована під потреби і забаганки гостей, вже не має виключно українське підґрунтя – тут є фльор європейської та середземноморської культур харчування. Ми так само обожнюємо і культивуємо усе українське, але NA NEBI презентує це в актуальному форматі.

NA NEBI: сімейний ресторан, що живе в одному ритмі з Вами!

Інтерпретація українського стилю в нашому закладі торкнулася не лише кухні: атмосфера вишуканості та легкості відмінно поєднується з унікальним дизайном. Чи відвідували Ви колись заклади Тернополя, що розташовані на шостому поверсі із розкішною панорамою на місто? Відчути себе на небі від задоволення – це вже точно про наш ресторан!

Ми відібрали знакові елементи українського стилю та адаптували їх до сучасності, тому тут Ви не зустрінете вже такі банальні стріхи чи розписи на печі. Атмосфера інтимності, якоїсь повітряної легкості присутні у кожному елементі

Страви-гриль та розкішна алкогольна карта – це візитівка NA NEBI: гриль під латунним куполом, відкрита кухня і бар – споглядайте за створенням Вашої особливої страви. Соковите м’ясо, ніжна рибка, овочі – гриль допомагає розкрити смак та аромат страв інакше, більш досконало і з користю.

Сім'я ресторанів Файного Міста запрошує відчути та пізнати нову інтерпретацію української кухні у ресторані НА НЕБІ:

  • Унікальна концепція закладу.
  • Оригінальний етно-стиль у дизайні.
  • Як завжди високий сервіс та відкритість до кожного гостя.
  • Страви, які дійсно актуальні та смачні для сучасного українця.
  • Найбільша винна шафа у Тернополі.
  • Атмосфера – на шостому поверсі ресторану Вам призначено побачення з розкішним Тернополем!
Наступна стаття >Наступна стаття