Від щастя на 7 небі - Відсвяткуй своє весілля разом з нами

2021-06-02

Нехай цей особливий день залишиться у Ваших спогадах як найкращий! Дозвольте нашій команді долучитися до цього! Файні ресторани Тернополя для весілля ідеально підходять, а надто казковий Na Nebi. Ми будемо раді допомогти здійснитися Вашій мрії про красиве свято!

Організація весілля від команди ресторану Na Nebi

Весілля На Небі

У день весілля кожна пара на сьомому небі від щастя! І ми знаємо, як ледь не буквально досягти цього, адже ресторан сучасної української кухні НА НЕБІ розташований на шостому поверсі будівлі! Організація весілля тут зробить цей день дійсно особливим і незабутнім.

Організувати весільне свято, навіть кулуарне з обмеженою кількістю гостей, потребує неабияких нервів, багато часу і зусиль. На весілля організація повинна бути злагодженою на всі 100%! І краще довіритися професіональній команді, щоб заощадити ресурс на власне святкування. Файне у м. Тернопіль завжди на варті Вашого ідеального свята! І ось чому варто обрати саме нас:

  1. Усі деталі завчасно обговорюємо зі замовниками + заклад відповідає за всі організаційні питання, окрім декорування.
  2. Розробляємо меню на весілля під кожного гостя. Наші кухарі здатні втілити будь-які забаганки і шалені ідеї!
  3. Складаємо алкогольну карту з будь-яким асортиментом під Ваші запити. Окремої уваги заслуговує коктейльна карта FaineMisto, з якої офіційна частина заходу може перейти до фуршету та коктейльної вечірки у сучасному стилі!
  4. Кухарі з Файне Місто розробляють не лише окреме меню саме під Ваше свято, але також створюють кенді бар, фуршетні столи абощо. Банкетне меню на весілля від кухарів На Небі оригінальне за складом і подачею! І ми обов’язково подбаємо про весільний торт, що є головною гастрономічною окрасою кожного свята. Приємно здивовані будуть як наречені, так і гості заходу.
  5. Які ще ресторани у м. Тернопіль обирають відомі блогери для свого одруження? Файні заклади завжди у тренді! Інтер’єр ресторану поєднує у собі сучасний український мінімалістичний стиль. Великі панорамні вікна, розкішна тераса з краєвидами Тернополя та висота у шість поверхів — ідеальна локація для свята!

Сім’я ресторанів Файного Міста дбає про невимушеність та бездоганність обслуговування. Наші офіціанти не лише допоможуть розсадити гостей, але також видаватимуть страви суворо за таймінгом, щоб не порушився розпорядок заходу. На fainemisto.com ми розмістили контактну інформацію, стандартне меню закладу. Якщо Ви хочете на святі бачити улюблені страви з На Небі навіть на своєму весіллі, ми радо приготуємо їх!

Де святкувати весілля у м. Тернопіль? Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує до себе!

Довірте нам організацію весілля у м. Тернопіль: повірте, ми докладемо всіх зусиль, щоб ця подія залишилася у спогадах особливою! Відчути себе на самому небі від щастя просто, якщо святкувати у ресторані Na Nebi!

Ресторани для весілля повинні вирізнятися бездоганним сервісом, і ми гарантовано надаємо це кожному гостю! Максимум уваги без нав’язливості — офіціанти у білих сорочках з метеликами непомітно створюватимуть затишок і дбатимуть про комфорт усіх запрошених на Вашому святі! Наш ресторан у м. Тернопіль для весілля підходить ідеально за будь-якої пори року, особливо у теплий сезон. Золоті заходи сонця, фантастичні краєвиди, український мінімалізм — це буде найпрекрасніше свято, обіцяємо! Чекаємо на Ваше замовлення, звертайтеся за номером телефону 098-055-77-11!

Наступна стаття >Наступна стаття