Весільний торт на замовлення: особливості осінніх та зимових смаколиків

2023-10-31

Стилістика весілля багато в чому залежить від того, у яку пору року воно відзначається. Коли ця знаменна для молодят дата припадає на осінь чи зиму, варто приділити увагу оформленню не лише залу у відповідному стилі, а й головного десерта - весільного торта. Він має подобатися як на смак, так і візуально, адже наприкінці торжества урочисто розрізається закоханими та подається гостям. Від того, як смаколик виглядатиме, залежатимуть враження запрошених і, звісно, настрій, новоствореної сімейної пари. Наша пекарня Файного Міста, де створюються найкращі десерти, готова поділитися з вами певними тонкощами, який обрати дизайн весільних тортів в залежності від пори року.

 

Який замовити торт Тернополі на весілля в залежності від пори року?

Коли вам потрібно замовити торт на осіннє весілля, ми рекомендуємо звернути увагу на таку його стилістику:

замовити торт тернопіль

  • У багряних відтінках. Ефектні бордові чи насичені червоні штрихи зроблять смаколик максимально розкішним. 
  • У жовтому кольорі. Для святкування весілля жовтий відтінок у торті вважається чи не найкращим рішенням. Такий десерт притягне увагу гостей, адже асоціюватиметься з осіннім теплом, золотистим листям і затишком, який дарує природа восени.
  • З зображенням квітів. Дуже стильно виглядають весільні торти одноповерхові з вималюваними чи зліпленими з мастики айстрами, крокусами, чорнобривцями, жоржинами і іншими квітами.
  • З дарами природи. Ви також можете зобразити на осінньому торті грона винограду, горобини чи лохини. Доволі актуально також прикрасити смаколики свіжими фруктами чи ягодами, особливо ефектно виглядають з таким оформленням багатоярусні десерти.

Торт на зимове весілля за колірною гамою та стилістикою дещо відрізняється від десерту на осіннє. Коли ви плануєте організувати весільну церемонію взимку, надайте перевагу такому оформленню:

  • В білому чи холодних тонах. Білий колір асоціюється не тільки із сукнею нареченої, але й снігом. Якщо ж ви хочете отримати десерт оригінальної гами кольорів, чудовим рішенням стане смаколик, виконаний в блакитному, синьому, фіолетовому відтінках.
  • З тематичними фігурками. На торті ви можете зобразити традиційні фігурки нареченого та нареченої і доповнити їх зимовими композиціями. Це можуть бути сніжинки, цукрові гілочки, засніжені ягоди калини та інші декорації.

Щоб замовити торт у Тернополі, який викличе справжній фурор, ми, кондитерська СРФМ, радимо вам попередньо визначитися з числом запрошених. Коли планується невеличкий банкет у тісному колі, достатньо замовити весільні торти одноповерхові. Багатоярусні десерти округлої, квадратної, трапецевидної та інших форм ідеально підходять для помпезних святкувань.

Читайте також: У чому переваги тортів на замовлення?

 

Файна Пекарня у Тернополі: не лише весільний торт у нас можна замовити!

Якщо цікавить весільний торт у Тернополі, який підкорить серця ваші та гостей, ми рекомендуємо звернутися у Файну Пекарню. Тут працюють досвідчені кондитери, які приділяють увагу як смаковим властивостям, так і зовнішньому вигляді ласощів. Майстри готові відтворити ваш дизайн десерту, для цього просто покажіть їм ескіз або ж обговоріть всі нюанси в деталях. Кулінари створять не просто весільний торт, а справжній витвір мистецтва, який справить неабияке враження на кожного учасника торжества. Весільні торти на замовлення у Тернополі від нашої пекарні Файного Міста і чудово виглядають, і смакують відповідно. Ми пропонуємо вашій увазі безліч рецептів, які, до речі, ви можете видозмінювати в залежності від індивідуальних уподобань.

Файна Пекарня також пропонує кенді бар на замовлення в Тернопіль і передмістя. Солодкий стіл може включати порційно нарізані тортики, еклери, макарунси, горішки, цукерки ручної роботи. Кенді бар на весілля, ціни якого залежать від асортименту смаколиків, чудово доповнить оформлення залу і подарує гостям незабутні враження. Ми завжди прагнемо, аби весілля стало не просто важливою, а незабутньою подією як для вас, так і тих, хто розділяє з вами найщасливіші моменти!

Наступна стаття >Наступна стаття