Весільні торти від пекарні Файного міста - Створіть дизайн за Вашими правилами!

2021-10-20

Фуршет, гості, ідеальна локація, фотозона та майстерний фотограф – без цього всього неможливо уявити весілля. Однак, справжньою окрасою цього важливого дня в житті кожного з нас є пишний та смачний весільний торт із сучасним дизайном, що вразить та зачарує Ваших рідних та близьких! Якщо Вас зацікавили саме такі сучасні весільні торти, то кондитери Сім’я ресторанів Файного міста із легкістю втілять будь-які Ваші ідеї та створять весільні торти з унікальним дизайном саме для Вас!

 

Весільні торти на замовлення Тернопіль від Сім’ї ресторанів, асортимент яких вражає!

Файна пекарня вже довготривалий час випікає весільні торти на замовлення Тернопіль, аби зробити весільний день в житті кожного клієнта по справжньому особливим. Нашою перевагою є можливість обрати як торти Тернопіль, приготовані вже за сформованими рецептами та з нашим дизайном, так і придбати весільні торти на замовлення, в яких наші кухарі реалізують усі Ваші побажання!

весільні торти на замовлення тернопіль від файної пекарніСьогодні в нашому асортименті представлені наступні вишукані торти Тернопіль:

  • Малина-фісташка – 420 грн/кг (від 2 кг);
  • Наполеон – 350 грн/кг (від 2 кг);
  • Чізкейк ягода – 400 грн/кг (від 3 кг);
  • Чізкейк Солона карамель – 590 грн/1,5 кг;
  • Естергазі – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Снікерс – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Грильяжний торт – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Чізкейк Сан-Себастьян (без цукру та глютену) – 580 грн/кг.

Кожний торт на замовлення Тернопіль готується з натуральних та попередньо незаморожених інгредієнтів з використанням сезонних фруктів, перелік яких завжди детально обговорюється із клієнтом. Таким чином, Ви можете з легкістю змінити начинку торту, додавши або прибравши його окремі складові з класичного рецепта. Не сподобався запропонований дизайн та бажаєте, аби весільний торт відповідав тематичним кольорам Вашого заходу? Не проблема! Наша пекарня Тернопіль надає послуги із випічка тортів з індивідуальним декором, що оплачуватиметься додатково від 500 грн.

Для того, аби придбати торт на замовлення Тернопіль, достатньо зателефонувати за номером +38 (098) 055 77 11 або +38 (068) 055 77 11 щонайменше за дві доби до бажаного часу його отримання, аби обговорити з нашими адміністраторами усі нюанси зовнішнього вигляду та рецептури приготування десерту. Файна пекарня також пропонує можливість адресного доставлення тортів в будь-яку локацію Тернополя або за його межі – деталі уточнюйте в адміністраторів.

 

Весільні торти на замовлення від Сім’ї ресторанів – запорука чарівної атмосфери на Вашому святі!

Файна пекарня – це найкраща пекарня твого міста, в якій працює команда відданих своїй справі професійних кухарів, офіціантів та адміністраторів. Довіривши нам приготувати весільні торти на замовлення, Ви гарантовано отримаєте сучасне оформлення тортів та інші дуже смачні та унікальні десерти, що не просто вразять Ваших гостей, які точно попросять Вас поділитись контактами Файна пекарня, але й зроблять свято неповторним! Випічка тортів – те, що Сім’ї ресторанів вдається найсмачніше в Тернополі!

Наступна стаття >Наступна стаття