Весілля, хрестини чи інша урочиста подія - святкуйте в найбільш сімейному ресторані Na nebi!

2023-09-01

Коли планується святкування певної події, особливо масштабної, де очікується багато гостей, важливим є місце її проведення. Якщо ви хочете організувати івент в ресторані, подбайте про те, аби зал був просторим, не обходьте стороною і геолокацію закладу, адже гостям має бути зручно до нього добратися. Звичайно, варто також поцікавитись, яким є банкетне меню ресторану, оскільки всі запрошені повинні залишитися ситими та задоволеними їжею візуально. Не забувайте і про інтер'єр місця, де планується застілля. Найкраще підходить для грандіозних святкувань заклад, виконаний в нейтральній колірній гамі і без зайвих деталей. 

замовити страви на небі

Хочете організувати важливу подію так, щоб вона залишила виключно приємні спогади, - оберіть наш ресторан На Небі у Тернополі. Вам тут сподобається все, починаючи від вишуканого меню і завершуючи розташуванням.

 

На Небі - ідеальний ресторан для весілля і інших подій!

Шукаєте кращі ресторани Тернополя для весілля, хрестин, ювілеїв, річниць і інших знаменних подій - ласкаво просимо в На Небі, колоритний заклад, розташований на шостому поверсі в самому центрі міста. Завітавши сюди, перед вами та всіма запрошеними відкриються неповторні краєвиди, на фоні яких вам вдасться зробити яскраві фото та зняти незабутні сторіс. Вас підкорить вигляд на Архикатедральний Собор, парк ім. Т.Г.Шевченка, легендарний Тернопільський став і інші колоритні місцини. 

Ви будете приємно вражені не тільки геолокацією ресторану, а й його стильовим оформленням. Інтер'єр закладу нейтральний, відсутність яскравих акцентів додає йому певного затишку. Зал доволі просторний, тому це ідеальний ресторан для весілля, ювілеїв, річниць і інших подій. Більш того, це ще й сімейний ресторан, де весело провести час можете як ви, так і ваші діти. На території закладу облаштована сучасна та безпечна дитяча кімната, де юним гостям буде точно чим зайнятись.

Окремої уваги заслуговує у На Небі меню, воно включає страви європейської й української кухні в сучасному виконанні. Якщо ви плануєте організувати грандіозне святкування, тоді окремо вашій увазі пропонується банкетне меню, що включає:

  • м'ясне, овочеве та рибне плато, які характеризуються вишуканою подачею;
  • надзвичайно смачні салати з додаванням безлічі, в тім числі ексклюзивних компонентів;
  • апетитні закуски, починаючи від хрустких брускетів і завершуючи ніжними солоними еклерами;
  • кращі десерти, у тім числі ексклюзивні, які ви можете замовити індивідуально з Файної Пекарні.

Якщо ви шукаєте ідеальний ресторан для святкування, де задоволеним залишиться кожен гість, ласкаво просимо в На Небі. Тут ви знайдете не лише розкішне меню, а й величезну алкогольну карту, де кожен зможе обрати відповідний напій.

Читайте також: Весільний торт на замовлення або кенді бар? - все, що забажаєш випікає пекарня Файного міста

 

Замовити фуршет - зараз у тренді!

Бажаєте провести знаменну подію в неформальній атмосфері, до прикладу, під відкритим небом - спробуйте у NaNebi замовити виїзний фуршет. Окремо в нашому меню представлені солодкі та солоні порційні страви, що чудово доповнять святкову атмосферу. Замовляйте фуршет на весілля чи ювілей, річницю чи хрестини, а щоб кожен гість залюбки поласував апетитною їжею, ми пропонуємо вам обрати шоти, еклери, макарунси, брускети, тар-тар в якості солоних закусок та делікатні десерти для солодкого столу. Кейтеринг у Тернопіль і за межі міста - популярна послуга, яку надаємо ми, ресторан На Небі. Замовляйте її і ви отримаєте не тільки вишукані страви, а й чудове оформлення фуршетного столу там, де зручно, затишно!

Наступна стаття >Наступна стаття