В чому секрет пива Файного міста?

2019-05-24

Пиво – популярний напій. Немає нічого дивного у тому, що бари Тернополя пропонують його своїм відвідувачам. На українському ринку представлено дуже багато вітчизняних та зарубіжних виробників пива. Кожен має можливість вибрати напій до смаку. Далеко не усі пропозиції відповідають високим стандартам якості. Проте, у пивному ресторані «Файного міста» представлені найкращі сорти. Ми пропонуємо своїм гостям живе пиво найкращих виробників. У нашому меню є сорти, зварені за унікальним рецептом виключно на замовлення сім’ї ресторанів «Файне місто». Смак та якість цих напоїв отримав високі оцінки експертів. Маємо надію, що вам він також припаде до смаку.

Живе пиво в закладі "Файне Місто"?

Пастеризовані напої, розлиті по пляшках, мають великий термін придатності. Проте, процес фільтрації, освітлення, додавання різноманітних хімічних речовин та консервантів призводить до того, що у рідині зовсім не лишається корисних вітамінів та поживних елементів. За смаком такі напої нагадують пиво. Але, по суті ним не являються. У складі справжнього пива є жива культура пивних дріжджів. В залежності від рецепту у такі напої додаються у різних пропорціях ячмінь, мед чи солод, хміль. Вариться живе пиво на основі чистої джерельної води. Такі напої, при умові відповідального споживання, дуже корисні для здоров’я.

  • Вітаміни у складі живого пива сприяють нормалізації обмінних процесів.
  • Зменшується рівень холестерину.
  • Залізо у складі напою підвищує згортання крові та нормалізує артеріальний тиск.
  • Сприяє очищенню нирок від токсинів.

Тому, справжні цінителі пива та люди, що дбають про своє здоров’я, ніколи не купують пастеризовані напої у пляшках. Якщо ви шукаєте найкращий заклад у Тернополі, де можна подивитися футбол на великому екрані, відпочити у приємній обстановці у компанії друзів, смачно і недорого поїсти та скуштувати смачне живе пиво, приходьте до Пабу «Файного міста». Ми пропонуємо своїм клієнтам напої від надійних та добре відомих виробників. Микулинецька пивоварня «Бровар» Ми з величезним задоволенням пропонуємо своїм клієнтам кілька найкращих сортів від цього виробника. Довершений смак Микулинецького живого пива базується на кількох важливих факторах:

  • Для приготування напоїв використовується виключно джерельна вода, що проходить через ґрунти з прошарками голубої та червоної глини. Вона має чудовий смак та цілющі властивості.
  • Якість досягається за рахунок використання лише екологічно чистої сировини. Підприємство вирощує власний пивоварний ячмінь, має пасіку.
  • Довершені рецепти та жорсткий контроль якості.

Широкий асортимент напоїв дозволяє вдовольнити будь-які уподобання. Завітайте до ресторану-пабу «Файне місто» у Тернополі та втамуйте спрагу кращими сортами смачного пива від МП «Бровар». Тернопільска пивоварня «Опілля» Це один з найстаріших (броварня почала роботу у 1851 році) та найвідоміших виробників пива в Україні. Його продукція складає достойну конкуренцію популярним світовим брендам. Паб «Файне місто» у Тернополі з великим задоволенням пропонує своїм клієнтам напої «Опілля», адже вони відповідають високим міжнародним стандартам. Підприємство варить живе пиво з екологічно чистих інгредієнтів за класичними, перевіреними впродовж кількох століть рецептами. Сучасні технології, жорсткий контроль якості дозволили компанії вийти на високий рівень. Наші клієнти отримують унікальну можливість скуштувати в Тернополі авторське пиво, приготоване за унікальним рецептом спеціально для пивного ресторану «Файне місто».

Затишна атмосфера, бездоганне обслуговування та демократичні ціни – Пивний ресторан "Файне Місто"

У переважної більшості українців пивний бар не асоціюється з домашнім затишком, якісною їжею та високим рівнем сервісу. Створюючи свій заклад, ми мріяли поламати ці стереотипи та запропонувати своїм клієнтам бездоганне обслуговування, можливість скуштувати смачні страви та напої на будь-який смак. Наші закуски до пива готують з найсвіжіших продуктів за довершеними рецептами висококваліфіковані кухарі. Меню надзвичайно різноманітне. У нас можна поїсти, як вдома. Ціни приємно дивують кожного, хто відвідує пивний ресторан «Файне місто» вперше. Сучасний дизайн, зручні меблі, приємна музика та чудова атмосфера – найкращий вибір для приємного відпочинку у колі друзів. Ми стали найпопулярнішим розважальним закладом у Тернополі. Тут завжди людно. Якщо ви плануєте свій відпочинок заздалегідь та не бажаєте отримати розчарування через відсутність вільних місць, скористайтеся можливістю забронювати столик онлайн на сайті пивного ресторану «Файне місто» в Тернополі чи за телефоном.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття