Важливі питання при виборі ресторану для весілля

2019-05-26

 

Святковий бенкет - важлива частина бездоганного весілля. Важливо обрати ресторан Тернопіль, що сподобається і молодятам, і гостям. Не варто відкладати цей етап весільних приготувань наостанок. Експерти, що спеціалізуються на організації урочистих подій, рекомендують шукати заклад завчасно.

Ви прислухались до цієї поради і маєте можливість обрати ресторан з кількох пропозицій? Де відсвяткувати весілля? Важливо визначитись з вимогами:

  • Меню. Якщо ваші гості мають різні уподобання, вибір страв має бути максимально широким.
  • Розташування ресторану. Центр міста, затишний заклад в красивому природному куточку - локація важлива, адже необхідно потурбуватись про те, як гості дістануться до своїх домівок.
  • Розміри бенкетної зали. Цей критерій напряму пов’язаний з чисельністю гостей.

Сучасні молодята часто надають перевагу тематичним весіллям. Стиль свята визначає концепцію, меню і дизайн закладу.

NA NEBI: кращий ресторан для святкування весілля в українському стилі

stravaНовий заклад мережі Файне Місто розташований в центрі Тернополя. Це унікальний простір, що стане чудовим місцем для святкування весілля. З вікон відкриваються чудові краєвиди. Ексклюзивний дизайн зали гармонійно поєднується зі стилем міста.

Концепція ресторану - сучасна українська кухня. В меню багато класичних страв. Але вони адаптуються під потреби гостей. Сучасні кулінарні традиції України розвиваються. В них з’являються нові рецепти, запозичені в інших народів, екзотичні інгредієнти і оригінальні поєднання.

Візитівка NA NEBI - м’ясні страви, приготовані на грилі, розташованому в центрі зали. Стейки, реберця, ковбаски в поєднанні з овочами, закусками і гарнірами дуже смачні. Автентичні спиртні напої стануть родзинкою весілля. Також тут пропонують вишукані вина всесвітньо відомих виробників. Ваші гості будуть в захваті від святкового частування.

НА НЕБІ: ресторан Тернопіль з бездоганним сервісом і приємними цінами

Доброзичливе обслуговування і щире бажання догодити кожному клієнту - важлива перевага закладу. Тут працюють кваліфіковані кухарі, що практикують творчий підхід до роботи. Ресторан української кухні постійно експериментує, шукає найкращі рецепти і поєднання смаків. Відкрита кухня варта особливої уваги. Гості мають можливість спостерігати за приготуванням їжі. В виконанні кухарів НА НЕБІ цей процес - захоплююче видовище.

Вам сподобаються ціни ресторану. Вони завжди приємно дивують гостей, що обирають заклади мережі Файне Місто для святкування заручин, весілля, дня народження або звичайного відпочинку в колі друзів. Комплексні переваги - велика рідкість. І тому не варто дивуватися чудовим відгукам про цей ресторан. NA NEBI - найпопулярніше місце для святкових бенкетів в Тернополі.

Наступна стаття >Наступна стаття